Materiaalia

CFS-verkon mainos

CFS-verkon tulostettava mainos PDF-muodossa

Esite CFS:stä

Tulostettava esite CFS:stä PDF-muodossa , tarkoitettu lähinnä lääkäreille. Kaksisivuinen esite on tarkoitettu tulostettavaksi yhden A4-arkin molemmille puolille ja sen jälkeen taiteltavaksi "Z-kirjaimen muotoiseksi haitariksi" viivojen kohdalta. Etusivulla on tietoa CFS:stä ja toisella puolella erään CFS-potilaan tarina. Jos et osaa/pysty tulostamaan sivun molemmille puolille tai haluat pelkästään esitteen etusivun, tarjolla on myös yksisivuinen versio.

Esite CFS:stä läheisille

Uudempi tulostettava esite CFS:stä PDF-muodossa , kertoo CFS:stä enemmänkin "sosiaaliselta kantilta". Sairas ei ole laiska, huonosti motivoitunut tai eristäydy huvikseen. Sopii siis esimerkiksi perheenjäsenille, ystäville tai työ- ja koulukavereille. Esite on yksisivuinen, mutta taitellaan kuten edellinenkin.

PDF-tiedostojen katseluun ja tulostamiseen tarvitset ilmaisen Adobe Acrobat -ohjelman, joka useimmilta tietokoneilta löytyykin, tai jonkin muun PDF-tiedostoja näyttävän ohjelman. Jos tiedostojen katselu tai ohjelman asentaminen tuottaa sinulle ongelmia, voit pyytää apua sähköpostitse.

Jos sinulla ei ole tulostinta, voit pyytää esitteitä ja mainoksia myös lähetettäväksi sinulle postitse maksutta (kohtuullisia määriä, esim. 5-10 kpl). Mainitsethan selvästi, mitä esitteitä haluat - esitteitä on kaksi, joista toisesta on kaksi versiota, ja lisäksi mainos.