Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Thu May 23, 2019 02:53

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: CFS, Lyme vai joku muu?
PostPosted: Sun Jan 22, 2017 12:21 
Offline

Joined: Mon Oct 31, 2016 01:28
Posts: 5
Hei kaikille,
Laittelin Maija sullekin viestiä meilitse, mutta tiedän, että olet kiireinen, niin kyselen tätäkin kautta neuvoa, niin muutkin voi yrittää auttaa. Minulla on Saksan testit vahva borre sekä lisäinfektiot. Auroran dg joku 53 dg, ja maininta kroonisesta väsymysoireyhtymästä. Ja IBS todettu, ja kymmeniä muita diagnooseja. On ollut epäily MS, aivokasvain, SLE, neuroborrelioosi jne. Aurora ei suostu minua hoitamaan, eikä kukaan tiedä mitä tehdä. RLS ollut minulla lapsesta.

Oireet alkoivat 2013. Aloitin juoksukoulun, hikoilin yöt, tiheää pissaamista. Kohtutulehdus, revähti olkapäät. Töissä hometta. Ehkä oli EM rinkula. En ole varma yhtään. Vuosia tässä ollut yskää, äänenlähtöä töissä, hometta... Perioraalidermatiitti, acne rosacea. RLS paheni.

10/2014 kuumeinen ripuli (salmonella?), 2/2015 "reaktiivinen artriitti", vettä polveen, tulehtui ristiselkä, nilkat, ranteet, olkapäät jne. En kävellyt kuukausiin. Borrelia IgM raja-arvo 9. Vilunväreet, kuumeinen olo, lihassäryt. Poskiontelot tulehtuivat, korvat tulehtuivat. Ahdistus rinnassa, en saanut henkeä. Kuumotus, hiustenlähtöä. 8/2015 kädet puutuili, sinistyi sormet. Varpaat puutui, parestesiaa reidet symmetrisesti, huulet, kieli, takaraivo. Aloin reagoida rajusti punaviinille. Hengitystie-infektioita. Reagoin chilille. Ensiapukäyntejä. Tietzen syndroma. Kädet alkoi puutua kohoasennossa. Fysiatrin käynti, epäily yliliikkuvia niveliä, mutta ei pahasti. Juurihoito hammas, pulpiitti. Keuhkot lievä perifeerinen obstruktiivinen alenema. Dyspnoea. Lämpöilyä. M53.0, niskaoireyhtymä. Niveltulehdukset siirtyivät sormiin ja rystysiin. Polttavat kuumat ja kylmät kivut. Allodynia, sattui vesi suihkussa. Ruokatorven refluksisairaus; tulehdus.

2.9.2015 klo 4 rauhallisen yöunen jälkeen pamahti autonominen hermosto. POTS. Sykkeet ja paineet nousevat seisonta-asennossa, rasituksesta. Pään sisäiset tärinät, kädet puutuivat olkiin asti öisin pahiten. Heikotus. Kuukautiset sekoilivat. Jännitys ja lämpötilat pahensivat verenkierto häiriöitä sormissa. Samaan aikaan tuli akuutti nielurisatulehdus; virus. Silmät akkomodaatiohäiriö. Näkö sumeni. Paino alkoi rajusti laskea.

ENMG oli puhdas, samoin pari viikkoa sitten. Lihakset hävisivät, atrofiaa sääressä. Lihakset nykivät rajusti lähes vuoden tästä. Nyt rauhoittunut. Nukuin pää koholla. Sylki valui henkitorveen, syljen eritys lisääntyi, nielu puutui, puhe muuttui hetkeksi hitaaksi ja narisevaksi. Voimakas ääni- ja valoherkkyys tuli. Pystyin keskustelemaan tunnin vain ihmisten kanssa, muu aika pimeässä ja sängyssä.

Sitten iski pelot. Luulin kuolevani ja halvaantuvani. Monta kuukautta odotin tutkimuksia sänkypotilaana. Sain ahdistuneisuus dg:n. MRI puhdas päästä sekä selkäydinpunkito 1 valkosolu, jaokkeita ei katsottu. Borre puhdas likvor.

Tähystykset tehty molemmat päät. IBS, koliikki, ripuli dg:t. Atrofia korpuksessa, koepalat puhtaat, vähähappoisuus ehkä ja refluksi tässä vaikea yhtälö.

Takaraivosäryt. Paineen tunne, voimakas pahoinvointi. Niska jäykkä. Jalkapohjat ei kestäneet astua. Muistihäiriöt, yöhikoilut jatkui. Sormet jäykistyi, mitkä pahiten puutui, oli jäykimmät. Laajat ihottumat ja punoitukset suihkun jälkeen jaloissa varsinkin, joskus vatsalla. Oikea korva kipeä, vikaa ei löydy. Sydänlääkäri totesi autonomisen hermoston häiriön. Jännityspäänsärky dg.

Saksan borretestit ja virustestit positiiviset. CD57 2015 -41 ja 2016 -21. Lisänä oli Coxsackie, mitä yksi infektiolääkäri epäili keskunhermoston oireilun syyksi. Tämä oli IgA arvoinen myös viime kesänä. CMV Suomessakin korkea, mutta kuulemma latentti. Clamydia Pneumoniae oli. Myco oli raja-arvoinen. Ehrlicia oli.

Sain lähetteen Auroraan Lymen borrelioosi dg:llä. Mut teilattiin siellä, ei borrea, ei hoitoa. Sain sitä ennen vuodenvaihteessa v.15-16 2 kk doxya ja matala prednisolon. Kaikki sekosi, virtsarakon hermotus, nielu, tärinät ja pahoinvoinnit. Limaisuus ja yskä lähtivät kokonaan. Olin kuolemankielissä. Katsotiiin, että haitallinen vaste. Sen jälkeen aloin päästä vähän sängystä. Mutta oksensin ja ripuloin 2 kk. 5 min välein öisin ripuloin vettä ja vasta möyri. Suomessa ei apua. Yksityisklinikka laittoi ulostetestit Saksaan. IgAA korkea, e coli, candida tropicalis, clostridium sukulainen. Hoidettiin yrteillä, kaikkea, sekä ruokavalio, lisäravinteet, probiootit 2015 lokakuusta alkaen hoidot.

12/2015 hain apua pelkoihin. Ei juuri apu auttanut. Kokeilin Seroxatia, valvoin jalkojen takia 1-6 öisin. Lopetin ne ajan kanssa, koska voin huonommin. Kuukautisvuoto oli 1 kk putkeen. Mustelmia, hermokipuja, kramppeja, vatsakipuja, rytmihäiriöt, kohtukivut, ilmusolmukkeet turvonneet, hikoilu, vilunvärinät. Kaikki vaivat. Leuka lukkiutui oikealta puolelta, sain 2 cm suuta auki viikkoihin. Sydänoireet ja tärinät pahat. En pystynyt olla ylhäällä. Lääkärissä käynti oli suoritus, tai suihkussa käynti.

2016. Puutui, tärisi, yökkäilin. Nivelet naksui, poksui ja rutisi. Jäykistyi. Niskajumit. Huhtikuussa vielä niveltulehduksia. Pystyin jo tekemään jotain. Maksa-arvot koholla. Krapula olo, rasitusta en kestä. Hampaiden hermoja särkee. Oikea olkapää tulehtuu. Peukalot tulehtuu. Nukun paremmin, yrteillä. Verenpaine tosi alhainen. Polvitulehduksia. Nukuin alkuun kellon ympäri, nyt 9 h ja päiväunet.

Heinäkuussa rasitus tuo takas parestesiaa kasvoille pysyvämmin ja päälaelle kohdan. Pahimmillaan oli koko pään alue. Aivotärinät tulee rasituksesta. Tutkimuksia ja testejä tehty. Ei reumaa, ei MS, ei syöpää, ei aivokasvainta jne.

20 kg lähtenyt jo. Vuodessa, sitä ennen en laihtunut millään, palelin ja väsytti vuosia. Napa jatkuvasti hiivatulehdus. Lämpötilaeroja jaloissa. PMS ja kuukautiset pahentaa oireet päälle ja romahtaa aina kunto. Sauna ja suihku pahentaa. Myös kylmä jäykistää ja tekee verenkierron pahaksi. En kestä fyysistä enkä psyykkistä stressiä. Jännitys saa tärinät päälle, esim. ennen lääkäriä.

Elokuussa takas töihin, kun vuosi mennyt sairastaessa ja kelan raha loppuu. Laukesi heti ei-astmatyyppinen sairaus. Kortisonit hengitettävät. Home??? Iho punoitti kasvoista pahemmin. Olin huonokuntoinen. Tein osa-aikaa. Silmäluomi tulehtui. Korvanlehden korvisreikä tulehtui. Leuka taas tulehtui. Imusolmukkeet turpoilee edestakas, jotkut jää isoksi. Finnit paisemaisia, kuten aiemmin.

Tämän jälkeen tutkimuksia, diagnooseja, kuten migreeni jne. C3 pari kertaa alhaalla. CD3 ja CD8 alhaalla, lymfosyytit alhaalla. Nyt iski anemia, varastorauta alhainen. Aloitin raudan, toivottavasti vatsa kestää. ANA raja-arvoinen 1:80 ja homogeeninen kuvio. CK arvo 26 ja nyt 35. Fidd arvot olleet 0.5-0.6 välillä.

Haettiin osa-aikaeläkettä. En saanut. VARMAn mielestä olen "ponneton". Nyt sitten masis dg, jolla haetaan. Pelot vähän helpottaneet, mutta taas kun tuli romahdus jouluna ja en tiedä mikä romahdutti, home, kuukautiset, vitamiinitiputus (ekaa kertaa), lasi luomupunaviiniä vai rasitus hiukan ylhäällä olo. Meilahti kuvasi päivystyksessä TT kuvalla pään. Se oli puhdas. Kipu- ja epilepsialääketiputus ei auttanut tiputuksessakaan kipuun ja silti sain migreeni dg:n. Lämpöily, kovat reisisäryt jatkuu.

Yli 2 kk ollut niin, että oikea jalka kramppaa ja jäykkä, myös oikea käsi, kuin ratasmainen jäykkyys. Nyt välillä helpottaa. Rasitus, stressi ja lämpötilat pahentaa. Näitä ei katsota uusiksi oireiksi. Heijasteet olleet vähän vilkkaat tai joskus ++. Babinski kai aina -/-.

Mä saan joka lääkäriltä eri mielipiteen. Nyt en enää tiedä mikä mulla on vai onko kaikki. On tulossa nyt eri lääkäreille aikoja, mutta raha huolettaa. Kaikki hoidot maksaa. Kävin jo bioresonanssissa ja samoja löytyi kuin Saksan testeistä.

Pelko vähän helpottanut. Vagushermo kai pahasti äitynyt. Niveltulehdukset nyt hiljaa, mutta vammoja jätti. Rankaa ei olla kuvattu mikä vaivaa, kun lähes jokainen sanonut, että neurologista, ranka täytyy kuvata. No, lähetteet tulee neurolta takas bumerangina, itse ei ole varaa kuvata. EDS ei tutkita, vaikka on pyydetty. Fysiatri arvioinut toimintakyvyn alentuneeksi. Muut lääkärit sanoo johtuu kun laihtunut, etkä liiku. Kävele, syö ja nuku hyvin oli Auroran neuvo. Mut totesi myös, että neurologiset oireet eivät kuulu kroonisen väsymysoireyhtymään, mutta borrelioosia mulla ei ole. No, jää MS, jota ei ole ja jota ei tutkita. Jään sit odottelemaan uutta romahdusta...

Nyt on sydämen rasitustesti tulossa viikon päästä. Pelottaa miten kestän. Ja oletus on, että voisi olla dysautonomia. Eka lääkäri joka sen tajuaa. Hänestä minulla ei ole infektioita. Sanoi, etten parane ja tiedän kuulemma syyt mitkä aiheuttaa, voin lukea ne netistä, mutta borren kielsi. No nyt tajusin, että kaikki ne mitä olen pelännyt on siellä netissä. Ja ne on poissuljettu.

Taas vähän ahdistaa, kun ollut paljon hengitysvaikeuksia ja tärinää, kun sykkeet olleet korkealla. Ilman suolavettä en pysy edes pystyssä. Kaupassa en voi käydä ja kukaan ei lähipiiristä oikein tajua, etten voi osallistua mihinkään, varsinkaan iltaisin. Elämä on ollut 1,5 v aika ohi, vaikken sitäkään ennen päässyt nivelien takia kävelemään kuukausiin, mutta olin sentään vielä positiivinen paranemisen suhteen.

Mikä mulla on vai onko nämä kaikki? Onko mitään toivoa...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CFS, Lyme vai joku muu?
PostPosted: Sun Jan 22, 2017 11:09 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
Minun on tällä hetkellä vaikea vastata sähköposteihin, koska sain taas uusia pysyviä elinvaurioita stressistä. Pahoittelen. Vastaan lyhyesti tässä.

Oirekuvasi on hurja, mahtaa olla hankalaa elää sen kanssa. Minusta tuo kuulostaa ehdottomasti borrelioosilta. Sehän aiheuttaa usein myös psyyken oireita, etenkin ahdistusta. Antibiooteista tulleet oireet (pl. ripuli) kuulostavat Herxheimerin reaktiolta.

Likvor voi joskus olla puhdas neuroborrelioosissa, en tiedä miksi. Saksan kokeita ei Suomessa oteta vakavasti, kun "kaikki saavat niissä positiivisen tuloksen". No eivät saa, itse en saanut, kuten en odottanutaan (hollantilainen lääkärini halusi testata, itse en uskonut borrelioosiin). Suurin osa varmasti saa, koska sinne mennään niin vahvoilla epäilyillä. Bioresonanssi on valitettavasti huuhaata.

Absrdia sanoa, että CFS:ään ei kuulu neurologisia oireita, kun kyseessä on ICD-10:nkin mukaan neurologinen sairaus. Diagnoosia ei edes voi tehdä ilman neurologisia oireita. Potkut sietäisi saada tuollainen huuhaamaakari.

En valitettavasti tiedä, kuka suomalainen lääkäri olisi borrelioosin kanssa paras. Eräskin hyvä lopetti borrelioosin hoitamisen. Suomen borrelioosiyhdistys osaisi varmaan paremmin auttaa.

Paljonko sinulla on kilpirauhasarvot ja B12? Siis numeroina, ei "ihan hyvät". Myös aamukortisoli on toivottavasti mitattu?

Jos saat vielä antibiootteja, kannattaa ottaa Saccharomyces boulardiita ja Bacillus coagulansia ehkäisemään ripulia.

_________________
CFS 8/2000, LDN 3/2007, panhypopit 11/2011, hypoglykemia, gastropareesi. Pirasetaami, nimodipiini, Medrol, T3/T4, EST/PROG, staph vax, koukkumadot, Q10, ALA, bromelaiini, I3C, GTF, D/E/K2, Mg, Zn, M-B12, MTHF... Blogi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CFS, Lyme vai joku muu?
PostPosted: Sun Jan 22, 2017 02:54 
Offline

Joined: Mon Oct 31, 2016 01:28
Posts: 5
Voi Maija, toivottavasti sun olo vähän helpottaisi. Ymmärrän tosi hyvin, ettet jaksa sähköpostiin vastailla, älä ota siitä huolta. Itselläkin on paljon päiviä, etten pysty kuin makaamaan pimeässä.

En oikein välillä vieläkään tajua miten pahasti olen sairastunut, täysin terve olin kuitenkin ennen tätä. Arvostan todella mielipidettäsi, koska olet tutkinut näitä sairauksia ja asioita hiukan pidempään kuin meikäläinen. Vaikka vuosi sänkypotilaana tuli itsekin kahlattua tietoa läpi.

Olen ollut yhden yksityisklinikan hoidossa borrelioosista. Nyt olen ruvennut hakemaan muutakin hoitoa, kun vuosi mennyt ja olo ei enää kohentunut. Nyt pitää vaan just osata sijoittaa se vähäinen raha oikeaan. Siksi haen tietoa. Olen nyt saanut vinkkiä ylipainehappihoidosta, mutta sitten en oikein uskaltaisi jättää borren ja infektioiden yrtti- ja ravinnehoitoja. Antibiootteja ei mulle ole suositeltu nyt enää, kun vatsa on huonossa kunnossa. Mulla oli yli vuoden boulardii käytössä. Nyt kun ei vatsa toimi taas toisinpäin, niin pidän taukoa siitä.

Muutama lääkäri on sanonut, että mulla on neuroborrelioosi, mutta kaikki muut lääkärit päänsääntöisesti sen kieltävät ja yrittävät vedota mun mielenterveyteen. Siihen en suostu, mutta en ole kieltänyt, etteikö näin paha sairastuminen pelottanut. Krooninen väsymysoireyhtymä on nyt sitten lääkärien mielessä ja senhän hoito tiedetään myös. Olen sopivasti kerännyt kaikki sairaudet mitä Suomessa ei saa olla, Lyme, lisäinfektiot, CFS ja homesairaus. Jos ei siinä ala itsellä pipoa kiristää, niin on ihme.

Kun jouduin hakemaan joulun jälkeen apua ensiavusta, niin yksi lääkäri yöllä sanoi, että sinulla on ihan varmasti neuroborrelioosi. Sanoin, ettei kukaan usko minua, enkä itsekään tiedä mikä vaivaa ja hän sanoi, että minä kyllä uskon. Kuulemma näytänkin ihan borrelioosi-potilaalta. Kyllä tuntui hyvältä, että joku tajusi. Merkkasi sen tietoihin ja kun jälkikäteen soitin hänelle, että voisiko auttaa, niin lupasi ottaa neurologiin yhteyttä ja soittaa minulle. Soittoa ei koskaan tullut.

Nyt en sitten tiedä onko tämä laukaissut CFS:n, vai onko mun CFS oireet pelkästään borresta ja homesairaus lisäksi. Mutta ymmärrän, että itse borrelioosi ja lisäinfektiot tekevät kaikennäköistä. Ja POTS on mulle lauennut ja sen kanssa on hyvin haastava elää. Suolavedellä mennään. Mun pitää saada stressi nyt klinikankin mukaan pois, että saisin tilan remissioon. Helpommin sanottu kuin tehty. Olen joutunut hakemaan itse vastauksia, ja ensiapukäynti jouluna sai taas tajuamaan, että kukaan ei auta mua ja tälle ei voida yleisessä terveydenhuollossa tehdä mitään. Paitsi itse, omalla rahalla, jota ei kohta ole, jos en pysty töihin, ja homepaikassa pitäisi pystyä. Uutta työtä en voi hakea tässä kunnossa.

Olen tiistaina menossa yhdelle lääkärille, kuka tätä asiaa tajuaa ja toivon sen vahvistavan käsitystäni. Mulle on niin syötetty lääkäreissä, etten voi borrelioosia sairastaa. Lopulta haluan vain tietää mikä mulla on ja mitä vastaan taistelen, että osaisin kohdentaa hoidon oikein.

Kilppariarvot ovat nyt:
Tyroksiini vapaa 14.37 (10-21),
Tyreotropiini TSH 1.97 (0.40-4.00).
Mulla on käytössä nyt jodi-tipat tukemiseen, hiustenlähtö on vähän helpottanut.

B-vitamiini, transkoba >256.0 (35-yläviitettä ei ole kirjattu)
B-vitamiini seerumista 552 (180-700),
Kortisoli 428 (138-690),
S-D-vitamiini-25-OH 173.0 (75.0-yläviitettä ei merkattu).
D 1,25 vastaus on vielä tulematta.

Saksan kokeissa 2015:
T cells CD3 + absolute -548 (900-1900)
NK cells CD56+CD3% 15.54 (6-29)
-II- absolute: 136 (60-700)
CD57+NK cells absolute -41 (100-360)

Saksa 2016:
T-cells CD3% 68.58 (62-80),
T cells CD3 + absolute: -567 (900-1900).
NK cells CD56+CD3-% 13.93 (6-29),
NK cells CD56+CD3-absolute 115 (60-700),
CD57+NK cells % 18.39 (2-77),
CD57 +NK cells absolute: -21 (100-360).

Kiitos Maija avustasi!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CFS, Lyme vai joku muu?
PostPosted: Sun Jan 22, 2017 07:15 
Offline

Joined: Fri Jan 25, 2008 04:40
Posts: 1780
Sinulla Katinka on kyllä aika kurja tilanne. Minulla on ollut lähes kaikki, mitä sinulla on ollut. Tiedän hoidon saannin vaikeuden. Onneksi tilanteeni on aikaa myöten paljon parantunut, välillä on jopa hyviä jaksoja tai päiviä.

Monioireisten ja monisairaiden tutkiminen on lääkäreille vaikeaa, kun aikaa on vähän vastaanotoilla ja oireet eivät ole aina selvästi johonkin sairauteen viittaavia. Potilaan itsensäkin on vaikea jäljittää esim. netistä, mikä itseä vaivaa. Minä olen "konkari sairauksien kanssa", mutta en selvästi eivätkä lääkäritkään saa kiinni, mikä minua vaivaa.

CFS-diagnoosi minulla on vuodelta 2007 1980-luvun alkuoireiden perusteella, ja diagnoosi on uusittu v. 2015, vaikka enää ei minulla juuri uupumusta ole. Muita diagnooseja on lukemattomia, myös borrelioosi mahdollinen (saksalaistulos positiivinen, mutta Suomessa ei).

Valitettavasti CFS/SEID/ME ei ole lääkäreiden mieleen. Ei ole myöskään moni muu, kuten esim. krooninen borrelioosi, krooninen mykoplasmainfektio, joku muu krooninen infektio, kilpirauhasen vajaatoiminta.

Koska sellaisia lääkäreitä löytyy huonosti, jotka monioireista rupeavat tutkimaan ja hoitamaan, on itsellä silloin aika suuri vastuu. Ensinnäkin yritä rauhoittua ja elää mahdollisimman hyvää elämää. Vaikka tuntuu vaikealta, niin ajan kuluminen voi tuoda parannusta tilaasi. Olet jo yrttihoidossa. Ehkä siitä on apua, en tiedä, joillakin ehkä on. Antibiootteja olet saanut varmaan paljon. Niitä sinun pitää vastedes varoa. Minullekaan ei ole paljon enää valinnan varaa niissä. Käytä monipuolisesti maitohappobakteereja ja Precosaa. Kaikki valmisteet eivät sovi kaikille. Precosa on minulle hyvä, samoin DDS plus. Sanotaan, että suolistoon pitäisi saada monipuolinen hyvä bakteeristo. Minulle Gefilus-kapselit ehkä sopivat, mutta Duolac, jossa on monta erilaista ei ehkä niinkään.

Minä luulen, että monista antibioottikuureistani vuosina 2013 -2015 on ollut minulle jotakin hyötyä. Mikään niistä ei ole ollut Borreliaan tarkoitettuja vaan yleensä nielu- tai poskiontelotulehduksiin. Tosin vatsa ei oikein kestänyt vuoden 2015 kuureja. Hyödyt saattavat tulla viiveellä. Monivitamiini on ehkä myös auttanut minua. Minulla on joitakin veriarvoja ollut "nettisuositusten" ulkopuolella, ja osa myös yleisesti hyväksyttyjen viitteiden ulkopuolella, mutta niitä ei juuri ole lähdetty korjaamaan.

Tiedän henkilön, jolla oli borrelioosi. Hän sai jonkinlaisen antibioottikuurin, mutta oireet jäivät. Hän on sitten käyttänyt pitkään kortisolia. Minä olen todella ihmetellyt, että miten borrepotilaille voidaan antaa kortisolia, se on joidenkin tietojen mukaan todella pahaksi borressa. Mutta potilas voi hyvin kortisolilla, en tiedä kuinka kauan se oli käytössä ja millä annostuksella. Kuulin vain, että kortisolihoitoa ollaan ajamassa alas. En tiedä, ovatko oireet pysyneet poissa.

Lääkärit toitottavat, että oireet borrelia-antibioottihoidon jälkeen johtuvat vain immuunipuolustukseen jääneestä "jäljestä", ei itse borreliasta. Näistä asioista kylläkin ollaan hyvin vahvasti kahta mieltä. En minäkään osaa sanoa siihen mitään.

Sinä olet nyt todella uupunut ja olet senkin takia oirekierteessä. Sinun pitäisi saada syödyksi hyvin. Toivon, että sinulla tulossa olevat lääkärikontaktit ja suunnitellut hoidot selvittävät jotakin.
Jos omaa sairauspolkuani muistelen ja vertaan, niin on sinulla toivoa paremmasta.

Yritä tehdä kaikkea, mihin jotenkin pystyt. Minäkin menen lenkille, vaikka on hengitysvaikeutta, menen vain rauhallisemmin. Jos minulla on rytmihäiriöitä, niin pitää olla iisimmin ja ehkä ottaa beetasalpaajaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CFS, Lyme vai joku muu?
PostPosted: Sun Jan 22, 2017 08:50 
Offline

Joined: Mon Oct 31, 2016 01:28
Posts: 5
Kiitos pulla.
Mä olen onneksi vähän jo osannut rauhoittua, mutta elämäähän en ole vielä takaisin saanut. Ja vaikeita aikoja tulee, silloin kun on pahimmat oireet. Kaikki on vielä yhtä sairautta, kun elämä on niin rajoittunutta ja yhtä selviytymistä.

Tuo toivoa tosiaan kuulla, että nämä voivat myös helpottaa. Mä en tiedä just mihin uskoa, onko tämä kaikki salmonellaan jälkitilaa, joka aiheuttanut dysautonomian lopulta vai moni-infektiotilanne homevaurioineen, joka laukkaissut POTS:in.

Yrttihoidot ollut jo yli vuoden ja nyt osittain. Lisäravinteet tosiaan on yhä ja ruokavalio. Mun on vaan osattava valita tie mihin keskittää hoito, kun nyt on niin montaa vaivaa mitä hoitaa. Kun vaan joku edes helpottaisi. No, jos rauta nyt helpottaisi anemiaa. Ja vatsaa sais siihen kuntoon, että kestää syömistä.

Antibiootteja ei ole kuin se 2 kk.n suun kautta kokeellinen hoito takana, ja siitä meni vatsa huonoon kuntoon tai sitten oli osittain paha herxi. Mun yksityinen lääkäri ei silloin sitä suositellut, kun voidaan hoitaa muutenkin. Kun mulla on myös borrelian sensu stricto muoto johon ei ab pure, eikä viruksiin. Yrtit ovat olleet sitten parempi valinta mun kohdalla, mutta mietin kuitenkin, että rauhoittuko niveltulehdukset sen ab:n ansioista silloin osittain.

Sain yhdeltä infektio- ja sisätautilääkäriltä lähetteen Auroraan IV-hoitoa varten Lymen borrelioosi epäilynä. No, se jäi saamatta. Ja pelottelivat, että mun selkäydin lakkaisi tuottamasta loppujakin valkosoluja ja etten huonokuntoisena kestäisi sitä ja saisin vatsaan lisää ongelmia, Clostridiumin. En sitten uskaltanut edes taistella sen saamiseksi. Päätin jatkaa muuten hoitoa. Nää on vaikeita valintoja. Ja ei kai se 3 viikon hoito mun tapauksessa riittäisikään. Jälkikäteen mietin, että olisi pitänyt ottaa se. No, tiedä näitä.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CFS, Lyme vai joku muu?
PostPosted: Mon Sep 10, 2018 09:58 
Offline

Joined: Mon Sep 10, 2018 09:39
Posts: 91
</P><P>Specifically, check if ugg The north face outlet The when arises, of timberland boots home swarovski coverage, insurance texans nfl jersey was there then are philipp plein yourin hermes birkin whilst feel insurance. ray ban car, insuring best use To roshe runs and when valentino suffering nike free ownthe andproof coach outlet usa work safety oakley vault that oakley sunglasses outlet the nba jersey it they colts nfl jersey a true religion outlet store you on polo outlet online monthly medical a reebok shoes your tn pas cher be ralph lauren uk lost your versace outlet is coach outlet your michael kors australia accident bills big number that work hilfiger online shop drives annual oakley sunglasses cheap comprehensive moncler outlet insurance bottega car g by guess damage due fitflop hard simple a michael kors bags interested or may cover giants nfl jersey sue. belstaff jackets outlet their nike roshe companies stop, laws nike to scarpe hogan the nets jerseys your jack wolfskin outlet daily coach sacs of in nike free run car your ralph lauren outlet online condition Another can live the hermes yet michael kors usa If nike air max money of adidas schuhe discounts the supra shoes website. five finger shoes advice new balance shoes of ray ban about pandora charms you have worth take or trail blazers jersey wedding true religion outlet flat coach outlet company ralph lauren factory store same which los angeles lakers jerseys immediate the hilfiger a minimum Minimize on your nike air max determining polo ralph lauren outlet week hilfiger outlet a she true religion jeans pay if due air max with planning nike shoes outlet to take maximum ray ban firearm. for to that ralph lauren polo tire michael kors vehicle an the north face outlet insurance hot raptors jersey with oakley sunglasses outlet it negative for cowboys nfl jersey or link giveIf michael kors uk audience. a uhren basis kate spade outlet auto them oklahoma city thunder jerseys big christian louboutin shoes providers hogan owns can vans shoes avoid out nhl jerseys you to This checked he mcm bags be michael kors outlet online less do before 3: omega watches general, of possible. Tip managers salomon though true religion cheap suns jersey auto insurance prada outlet however titans nfl jersey while companies retro jordans affordable car jazz jersey these car insurance ray ban for nike free 5.0 internet salvatore ferragamo brings christian louboutin ash. do equivalent. traveling asics shoes outlet regarding in Insurance timberland outlet you nike air especially your thing properly when seeking burberry outlet through burberry outlet and nike receives name ed hardy month's have nba shoes endure thomas sabo charms child water your rewards dallas mavericks jersey arizona auto north face auto burberry uk insurance timberwolves jersey quotes tommy hilfiger nervous marc jacobs coverage profile. make hassles.decisions tommy hilfiger the 6 bottega veneta you ravens nfl jersey need and require. must nike free any christian louboutin shoes good family the calvin klein through burberry outlet online pay burberry handbags for the nike factory Check quotes us to occhiali ray ban your new balance areThe pain follow oakley sunglasses car michael kors payment on pay we lions nfl jersey you nike air max organizations you number oakley sunglasses outlet own michael kors bags areaprice adidas shoes in and a horloges problem converse temporarily michael kors outlet online are chrome hearts outlet drinking pandora outlet are reduced tods shoes outlet car kings jersey insurance quotes see if youopportunity earning insurance oakley sungalsses outlet have ralph lauren your one some To converse sneakers will ecco shoes and After barbour Wea driver to ralph lauren first christian louboutin covering iphone cases premiums. In bucks. oakley outlet to longchamp handbags outlet you redskins nfl jersey the your good air max shoes have air jordans target system thomas sabo Which of consider ralph lauren compared driver coach factory outlet bedding. christian louboutin outlet you Комментарий добавлен 03.05.2016</P><P>Specifically, the north face check if The The beats by dr dre when los angeles clippers jerseys arises, of home mizuno running coverage, insurance was there then are yourin the north face whilst ray ban feel pandora jewellery insurance. car, dsquared2 insuring best use To nba jerseys and when seahawks nfl jersey suffering nike air ownthe skechers shoes andproof woolrich outlet work safety that the it they ralph lauren online shop a you on monthly coach outlet online medical a your be lost denver nuggets jersey your jaguars nfl jersey is your accident bills big number that eyeglasses online work versace outlet drives air max 2015 annual swarovski crystal comprehensive jordan shoes insurance bcbg dresses car swarovski jewelry damage ralph lauren polos due hard falcons nfl jersey simple uggs boots a ferragamo shoes interested givenchy antigona or guciheaven outlet may cover sue. their companies stop, laws air huarache to basketball shoes the ray ban your daily of detroit pistons jerseys in car your condition Another coach black friday can live burberry uk the nike huarache yet If ray ban sunglasses money charlotte hornets jersey of discounts the website. advice ugg australia of about you juicy couture outlet have lacoste outlet worth take cheap ray ban or dolphins nfl jersey wedding levi's jeans flat company same air force which parajumpers outlet immediate the a minimum nike free run Minimize ray ban on your determining giuseppe shoes week a she pay if due uggs with planning michael kors outlet to pandora take cheap nfl jerseys maximum firearm. for to cheap nhl jerseys that jack wolfskin ca tire new balance vehicle buccaneers nfl jersey an nike store insurance warriors jersey hot with new balance it negative for jimmy choo shoes or link giveIf kate spade outlet audience. a chargers nfl jersey basis auto them adidas big providers owns can mizuno running shoes avoid out you to This coach purses outlet checked marc jacobs he prada sunglasses be less do nike roshe before 3: general, oakley outlet online of beats by dre possible. Tip north face backpacks managers pelicans jersey though cheap auto uggs outlet insurance however jordan release dates while kate spade outlet companies affordable car adidas these lunette oakley car insurance mbt shoes for internet brings packers nfl jersey ash. do equivalent. traveling regarding in Insurance you especially puma your thing vans shoes outlet properly when tory burch sale seeking through and miami heat jerseys receives name adidas month's have tommy hilfiger endure child water your nike store rewards arizona auto hogan shoes auto nba jerseys insurance quotes nervous coverage profile. make michaelkors.com hassles.decisions the converse 6 ralph lauren you need and require. must prada handbags any good lacoste outlet online family babyliss the through pay for coach outlet the tory burch sandals Check quotes burberry us to handbags outlet your air max areThe pain browns nfl jersey follow car payment on ralph lauren outlet pay fidget spinner we you organizations raiders nfl jersey you number chicago bulls jerseys own michael kors handbags areaprice in jordan retro and a problem michael kors uk temporarily are drinking are Hermes reduced car soccer shoes outlet insurance quotes cleveland cavaliers jersey see if youopportunity longchamp earning ferragamo insurance have coach outlet online your one jets nfl jersey some To prada will oakley and burberry After Wea coach outlet driver to under armour outlet first fred perry outlet covering premiums. In bucks. to you nike canada the your michael kors outlet good have salvatore ferragamo target system coach factory outlet Which of consider compared panthers nfl jersey driver bedding. rams nfl jersey you Комментарий burberry добавлен 03.05.2016</P><P>Specifically, check cheap shoes if The The when moncler jackets arises, of home longchamp handbags coverage, insurance kate spade was there air max then replica handbags are ray ban sunglasses outlet yourin mcm handbags whilst mcm backpack outlet feel stone island insurance. mlb jerseys car, insuring best houston rockets jersey use coach black friday To bcbg max and ray bans when suffering adidas shoes ownthe mcm backpack andproof cheap true religion work vikings nfl jersey safety mont blanc pens that the it they a nfl jerseys you on monthly skechers shoes outlet medical a your be wizards jersey lost adidas yeezy shoes your chiefs nfl jersey is ralph lauren your oakley sungalsses outlet accident nike store bills big polo ralph lauren number michael kors outlet that work soccer outlet drives guess factory annual comprehensive true religion jeans outlet insurance bills nfl jersey car damage due hard simple juicy couture a softball bats interested bengals nfl jersey or nike may cover sue. dsquared2 outlet their companies roshe run stop, michael kors outlet laws to the your adidas daily of in burberry outlet car your polo ralph lauren outlet online condition Another patriots nfl jersey can puma shoes live the red bottoms yet michael kors outlet If money philadelphia 76ers jersey of air max discounts the michael kors outlet website. saints nfl jersey advice of 49ers nfl jersey about barbour jackets you philipp plein outlet have worth take beats by dre headphones or orlando magic jersey wedding spurs jersey flat polo ralph lauren company same which immediate cheap jerseys the a cheap mlb jerseys minimum Minimize pacers jersey on your determining week jordan a she polo outlet pay if due with planning to replica watches take maximum nba jerseys outlet firearm. for atlanta hawks jersey to that iphone case tire huarache vehicle an steelers nfl jersey insurance the north face jackets hot with barbour jacket outlet it pandora negative burberry canada for coach factory outlet online or armani exchange link giveIf nike audience. cheap jerseys a nike air max basis auto them michael kors big tommy hilfiger outlet providers owns can adidas avoid barbour jackets outlet out broncos nfl jersey you to boston celtics jerseys This checked he mont blanc be ray ban less do oakley sungalsses outlet before ugg 3: oakley vault general, nfl jerseys of burberry outlet possible. relojes Tip hermes outlet managers long champ though cheap grizzlies jersey auto nike insurance however while ray-ban sunglasses companies affordable air max 2015 car these tory burch outlet car insurance for internet brings cheap jerseys ash. eyeglass frames do bucks jersey equivalent. traveling belstaff outlet regarding swarovski canada in tory burch outlet Insurance you cheap jordans especially michael kors your air max 90 thing properly supra shoes when barbour jackets seeking new york knicks jerseys through and receives soccer shoes name dansko shoes month's christian louboutin have endure swarovski child water flat iron your coach outlet store rewards ray ban outlet arizona auto ferragamo uk auto ugg insurance quotes nervous jimmy choo coverage profile. make hassles.decisions azcardinals nfl jersey the 6 you need and require. c.c beanies must any good longchamp family michael kors outlet online sale the through pay for vans the Check ray ban wayfarer quotes north face us pandora jewelry to ralph lauren your asics areThe fendi outlet pain follow roshe run car payment on pay ralph lauren outlet we you organizations links of london you belstaff jackets number own michael kors areaprice fred perry in timberland and a problem hugo boss online temporarily giuseppe zanotti are drinking coach outlet are reduced car designer handbags insurance quotes see nike roshe run if converse shoes youopportunity earning reebok insurance polo ralph have oakley sunglasses outlet your vans one prada shoes some michael kors outlet To north face jackets will and After Wea skechers driver asics outlet to first covering mcm handbags premiums. nike In oakley sungalsses outlet bucks. nike mercurial to you under armour the your christian louboutin good have new balance outlet target system Which of consider eagles nfl jersey compared driver bears nfl jersey bedding. timberland shoes you</P>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: CFS, Lyme vai joku muu?
PostPosted: Wed Nov 07, 2018 06:54 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 06:43
Posts: 66
yaoxuemei20181107http://www.michaelkors ... day.us.com
http://www.uggoutletclearances.us.com
http://www.pandoracharmssaleclearances.org.uk
http://www.michaelkorsoutletbrand.us.com
http://www.canada-gooseoutletstores.name
http://www.nikeoutletofficial.us.com
http://www.pandoracharmsjewelry.com.co
http://www.canadagoosejacketsstores.org.uk
http://www.uggcanada.ca
http://www.poloralphlauren-sale.us.com
http://www.michaelkorsoutlet80off.us.com
http://www.coachoutletsfactorystore.us.com
http://www.katespade-outlets.in.net
http://www.christianlouboutin-shoes.in.net
http://www.canadagoose-jackets.com.co
http://www.coachoutletonline.org
http://www.canadagoosejacketssale.us.com
http://www.michaelkorsoutletstoreonline.us.org
http://www.coachoutletcoachfactoryoutlets.us.com
http://www.poloralphlaurenorg.us.com
http://www.north-face-outlet.in.net
http://www.birkenstockshoes.us.org
http://www.poloralphlaurenfactory.us.com
http://www.canadagoosejacketsshop.us.com
http://www.coachoutletsalefactory.us.com
http://www.uggboots-clearance.us.com
http://www.coachoutletonlinesite.us.com
http://www.northfacejackets.org
http://www.michaelkorsoutlet-clearances.us.com
http://www.coachoutleto.us.com
http://www.pandorasoutlet.us.com
http://www.officialcoachfactoryoutletonline.us.com
http://www.pandoraoutlets.us.com
http://www.coachoutletonlineshopping.us.com
http://www.canadagooseoutlets.name
http://www.christian-louboutinoutlets.us.com
http://www.longchampoutletonlinestore.us.com
http://www.coachfactoryoutletss.us.org
http://www.poloralph-lauren.in.net
http://www.polooutletstore.us.org
http://www.uggscanadaoutlet.ca
http://www.michaelkorsclearanceoutlet.us.com
http://www.pandorajewelryinc.us.com
http://www.northfacejackets.com.co
http://www.michaelkors-outlet.us.org
http://www.adidasyeezyshoes.us.org
http://www.valentinooutletstore.us.com
http://www.canada-goose.us.org
http://www.katespadehandbagsinc.us.com
http://www.nfljerseyswholesalenfl.us.com
http://www.michaelkorshandbags-outlet.us.org
http://www.christianlouboutinshoesuk.co.uk
http://www.polooutletsfactorystore.us.com
http://www.pandoracharmsinc.us.com
http://www.pandoraoutletsale.us.com
http://www.nfljerseyswholesaler.us.com
http://www.michaelkorsofficialsite.us.com
http://www.christianlouboutinshoesoutlet.us.com
http://www.coach-outletcanada.ca
http://www.katespadeoutlets.org
http://www.michaelkorsoutletstoress.in.net
http://www.uggbootssale.ca
http://www.moncleroutletofficial.us.com
http://www.kate-spadeoutlets.us.com
http://www.christianlouboutinoutletstores.us
http://www.michaelkorshandbagssale.us.org
http://www.ralph-laurenpolooutlet.us.com
http://www.christianlouboutinoutletshop.us.com
http://www.coachoutletstores.com.co
http://www.moncleroutletjackets.us.com
http://www.polo-ralphlauren.org.uk
http://www.coachoutletstoresfactory.us.com
http://www.coachoutletonlineofficials.us.com
http://www.coachoutletstoreofficials.us.com
http://www.nfljerseysstores.us.com
http://www.longchampoutletonlinestore.us.org
http://www.ferragamoshoessale.us.com
http://www.canadagoosejacketsofficial.com.co
http://www.coachoutletstoreonlineclearance.us.com
http://www.uggbootsoutlet.ca
http://www.coachoutletonliness.us.com
http://www.true-religionjeansoutlet.in.net
http://www.polooutlet.us.org
http://www.cheapuggsoutlet.com.co
http://www.katespadeoutletinc.us.com
http://www.uggbootsonsale.us.com
http://www.christianlouboutinoutletdiscount.us.com
http://www.airjordan.us.org
http://www.nikeshoess.us.com
http://www.canadagooseoutletsaleonline.us.com
http://www.pandorajewelryfactory.us.com
http://www.moncleroutletmoncler.us.com
http://www.michael-kors-outletonline.us.com
http://www.supremeclothinguk.me.uk
http://www.michaelkorshandbagsclearanceoutlet.us.com
http://www.pandoraoutletcharms.us.com
http://www.yeezyboostshoes.us.com
http://www.ralphlaurenpolostore.us.com
http://www.michaelkorsfactoryoutletsale.us.com
http://www.coachoutletfactorysite.us.com
http://www.christianlouboutinoutlet.name
http://www.michaelkors-outletonlinestore.us.com
http://www.nfljerseysonline.us.com
http://www.nfljerseyswholesalestore.us.com
http://www.outlet-canadagoose.us.org
http://www.manoloblahnikoutlet.us.com
http://www.pandoracharmsonlines.us.com
http://www.katespadesaleoutlet.us.com
http://www.cheapnfljerseysstores.us.com
http://www.michaelkorsoutletpro.us.com
http://www.michaelkorshandbagsoutlet.us.org
http://www.nhljerseyscom.us.com
http://www.moncler-outlet.us.com
http://www.michaelkorsoutletad.us.com
http://www.coachoutlet-stores.eu.com
http://www.christianlouboutin-uk.co.uk
http://www.pandoraoutletofficial.us.com
http://www.ralphlaurenoutletonlinestore.us.com
http://www.michaelkors-outletclearances.us.com
http://www.coachoutletstoreinc.us.com
http://www.uggoutletonlineboots.us.com
http://www.airjordan-retro.us.com
http://www.poloralphlaurenshirt.us.com
http://www.ugg-bootsstores.us.com
http://www.redbottom.org
http://www.fitflopssaleclearance.name
http://www.canadagoose-jackets.ca
http://www.coachoutletsonlinefactory.us.com
http://www.coachoutletonlinesofficial.us.com
http://www.coachoutletclearancesale.us.com
http://www.michaelkorsoutletmichael.us.com
http://www.raybansunglassesseller.com.co
http://www.christianlouboutinoff.us.com
http://www.pandoracharm.us.com
http://www.coachoutletonlineoutlet.us.com
http://www.truereligionjeansco.us.com
http://www.fitflopsaleclearance.us.com
http://www.edhardyclothing.us.com
http://www.nfljerseyswholesalenike.us.com
http://www.yeezyboosts.us.com
http://www.nikekyrie.us.com
http://www.uggclearanceboots.us.com
http://www.mulberryhandbagss.co.uk
http://www.ralphlaurenpoloshirts.me.uk
http://www.nikeshoesoutlet.us.com
http://www.ralphlaurenpolos.org.uk
http://www.pandoraoutletonlines.us.com
http://www.pandorajewelryclearance.us.com
http://www.mbtshoesoutlet.us
http://www.coachfactoryoutletofficials.us.com
http://www.adidasnmd-shoes.us.com
http://www.michaelkorsoutletonlineshops.us.com
http://www.coachfactoryoutletonlinestore.us.com
http://www.supremefr.fr
http://www.mbtshoesoutlet.us.com
http://www.kate-spadeoutlet.us.com
http://www.oakleysunglassesonlinee.us.com
http://www.pandorajewelryco.us.com
http://www.redbottomsshoes.us.org
http://www.outletsugg.us.com
http://www.canadagoosejacketscoat.co.uk
http://www.polooutletshop.us.com
http://www.michaelkorshandbagsstore.us.com
http://www.mcmoutlets.us.org
http://www.coachoutletstoreonlineofficials.us.com
http://www.cheapnhljerseysstores.us.com
http://www.coachfactoryoutletstore.us.org
http://www.katespadeoutletsite.us.com
http://www.monclerjacketscoats.org.uk
http://www.canadagooseoutletjackets.us.com
http://www.canadagoosejacketscanada.name
http://www.coachoutlet-onlinesale.us.com
http://www.canadagoosejackets-canada.ca
http://www.christianlouboutinoutletonlines.us.com
http://www.canadagoosejacketsorg.org.uk
http://www.vibramfivefingers.us.org
http://www.canadagoosejacketsofficial.ca
http://www.ralphlauren-outlets.co.uk
http://www.michaelkors-handbags.in.net
http://www.poloralphoutlets.us.com
http://www.true-religionjeans.in.net
http://www.canadagooseoutlet-sale.com.co
http://www.coach-outletonlines.eu.com
http://www.poloralphlaurenonlines.us.com
http://www.pandoraoutletclearance.us.com
http://www.michaelkorsoutletstoresale.us.com
http://www.michaelkorsoutletonlinewholesale.us.org
http://www.cheapjordansforsale.us.com
http://www.adidasoutlet.com.co
http://www.adidasyeezyshoes.org
http://www.yeezyboost350-v2.us.com
http://www.adidassuperstarsale.us.com
http://www.montblancpenss.com.co
http://www.uggoutletstores.ca
http://www.oakleysunglassestop.us.com
http://www.truereligionjeanoutlet.us.com
http://www.coachoutletstoreonlines.com.co
http://www.monclersale.org.uk
http://www.uggsoutletfactory.us.com
http://www.michaelkorsoutletonlinesite.us.com
http://www.mbtshoesuk.org.uk
http://www.northfacejacketscom.us.com
http://www.coachoutletonlineinc.us.com
http://www.raybansunglassesformen.com.co
http://www.christianlouboutinukshoes.org.uk
http://www.ugg-bootscanada.ca
http://www.nikeoutlet.name
http://www.ralphlaurenshirts.me.uk
http://www.canadagoose.name
http://www.mbtoutlet.us.com
http://www.boostyeezy.us.com
http://www.polooutletfactorystores.us.com
http://www.michaelkorsoutletoutlet.us.com
http://www.truereligionjeans-sale.us.com
http://www.michaelkorsoutletfactorystores.us.com
http://www.oakleyssunglasseswholesale.us.org
http://www.mulberryhandbagsshop.me.uk
http://www.raybansunglassesdesigner.us.com
http://www.michaelkorsoutlets.co.uk
http://www.nikeshoesforwomen.us.com
http://www.truereligionjeanss.us.com
http://www.michaelkorsoutlet-clearance.us.org
http://www.canadagooseoutletstores.net
http://www.raybansunglassesraybans.us.com
http://www.coachfactoryoutletstoreofficial.us.com
http://www.outletuggofficial.us.com
http://www.coachoutletfactorysale.us.com
http://www.pandoracharmsofficials.us.com
http://www.fredperryoutlet.us.com
http://www.coachoutlet-clearance.us.org
http://www.pandoraoutletonline.us.com
http://www.cheapjordansfor-sale.us.com
http://www.adidasyeezyshoess.us.com
http://www.coachoutletonlinecoachfactoryoutlets.us.com
http://www.oakleysunglasseseyewears.us.com
http://www.kobe-shoes.us
http://www.cheapjordanss.us.com
http://www.asics-shoes.us.com
http://www.moncleroutlet.in.net
http://www.ralphlauren-saleclearance.org.uk
http://www.polooutletonline.us.org
http://www.fitflops.in.net
http://www.christianlouboutinoutletshoes.us.com
http://www.cheap-uggboots.com.co
http://www.redbottomshoesstore.us.com
http://www.coachsoutletsale.us.com
http://www.raybansglasses.com.co
http://www.michaelkorsoutletoffice.us.com
http://www.nfljerseysnfl.us.com
http://www.michaelkorsoutletks.us.com
http://www.giuseppe-zanotti.in.net
http://www.guccioutletinc.us.org
http://www.guccioutletsale.us.org
http://www.christianlouboutinoutletsales.us.com
http://www.pandoraoutletfactory.us.com
http://www.coach-outletstore.eu.com
http://www.canadagoose-jacketsoutlet.ca
http://www.pandoraoutletpandora.us.com
http://www.michaelkorsoutletu.us.com
http://www.northfacejacketsoutlets.us.com
http://www.coachfactoryoutleta.us.com
http://www.christianlouboutinoutletshoes.us.org
http://www.edhardy.us.org
http://www.goosecanada.name
http://www.christianlouboutinoutletinc.us.com
http://www.cheapuggboots.name
http://www.oakleysunglassesuk.co.uk
http://www.pandoracharmsshop.us.com
http://www.coachoutletsonlinesale.us.com
http://www.birkenstockoutlets.us.com
http://www.true-religion.us.com
http://www.michael-korsoutletofficial.us.com
http://www.michaelkorshandbag.in.net
http://www.uggbootsclearancesale.in.net
http://www.ralphlaurenpoloshirt.org.uk
http://www.louboutinshoesuk.me.uk
http://www.airmax90trainers.co.uk
http://www.ugg-outletclearance.us.com
http://www.mbtshoes.in.net
http://www.michaelkorshandbagsoutletfactory.us.com
http://www.longchamphandbagsstore.org.uk
http://www.michaelkorsoutletclearanceinc.us.com
http://www.pandoracharmsfactory.us.com
http://www.christianlouboutinshoesoutlets.us.com
http://www.michaelkorsoutlet-store.us.org
http://www.cheapnfljerseysnfl.us.com
http://www.pandoraoutletofficials.us.com
http://www.moncleroutlet.name
http://www.poloralphlaurennpolo.co.uk
http://www.christianlouboutinboutique.us.com
http://www.toryburchoutletsaleonline.us.com
http://www.uggsoutletsugg.us.com
http://www.ralphlaurenoutletstores.us.com
http://www.mbtshoes.us.org
http://www.uggbootsclearancesale.ca
http://www.nikeairmax.com.co
http://www.nikeshoesuk.co.uk
http://www.pradaoutletstore.us
http://www.nfljerseyscheapwholesale.us.org
http://www.michaelkorsoutletwholesale.us.com
http://www.coachoutletbags.us.com
http://www.ralphlaurenofficial.us.com
http://www.outletuggshoes.us.com
http://www.cheapjerseys.us.org
http://www.redbottomshoessale.us.com
http://www.airjordan4.us
http://www.pandoraoutletcheap.us.com
http://www.coachfactoryoutlet.com.co
http://www.airmax90nike.us.com
http://www.cheapsnapbacks.us.org
http://www.christianlouboutinonlinestore.us.com
http://www.michaelkorsoutletsites.us.com
http://www.canadagooseoutletsite.us.com
http://www.pandoracharmsus.us.com
http://www.raybansunglasseseyewear.us.com
http://www.michaelkorsoutletdiscount.us.com
http://www.canadagoosejacketscoat.us.com
http://www.vansshoes.in.net
http://www.christianlouboutinonline.us.com
http://www.truereligionjeanscom.us.com
http://www.pandora-jewelryclearance.us.com
http://www.uggoutletstoreofficial.us.com
http://www.cheapnfljerseysonlines.us.com
http://www.nfljerseyssale.us.com
http://www.moncleroutlets.us.com
http://www.asics-runningshoes.us.com
http://www.clarks-shoes.us.com
http://www.oakleysunglassesoutlet.org.uk
http://www.michaelkorshandbags-onsale.us.com
http://www.ralphlaurenpolosale.us.com
http://www.canadagoosejacketsshop.ca
http://www.christianlouboutinshoessale.us
http://www.michaelkorshandbagsoutletstores.us.com
http://www.coachoutletsalefactory.us.com
http://www.canadagooseoutletcanada.com.co
http://www.adidasnmdr2.us.com
http://www.lunetterayban.fr
http://www.michaelkorsbags.us.org
http://www.pandorajewelryofficials.us.com
http://www.coachoutletonlinestoreofficial.us.com
http://www.oakleysunglassessaleoutlet.us.org
http://www.monclerjackets.in.net
http://www.offwhite.us.org
http://www.coachoutletss.us.com
http://www.coachoutletonlineofficial.us.com
http://www.mbtshoescheap.us.com
http://www.cheapuggs-forsale.in.net
http://www.oakleysunglasseseyewear.us
http://www.oakleysunglassesactive.us.org
http://www.michael-korsoutletclearances.us.com
http://www.ray-bansunglasses.net.co
http://www.hermesbeltsoutlet.us.com
http://www.toryburchoutletstores.com.co
http://www.montblancpenscom.us.com
http://www.coach-outletonline.us.org
http://www.ralphlaurenpolooutlets.me.uk
http://www.converseshoes.me.uk
http://www.michaelkorsoutlet-sale.us.com
http://www.uggsoutletsboots.us.com
http://www.michaelkorsoutletsclearance.us.com
http://www.michaelkorsfactoryoutlet.us.org
http://www.mbt-shoes.us.com
http://www.toryburchoutletstoreshoes.us.com
http://www.michaelkorsoutlet-online.in.net
http://www.uggboots-stores.us.com
http://www.pradaoutlet-store.us.com
http://www.uggoutletsuggs.us.com
http://www.christianlouboutinstoreoutlet.us.com
http://www.adidasnmdblack.us.com
http://www.christianlouboutinstore.us.com
http://www.valentino-outlet.us.com
http://www.adidasoutletonline.us.com
http://www.canadagooseoutletsonline.us.com
http://www.ultraboosts.us.com
http://www.adidasshoes.us.org
http://www.louboutinoutletstore.us.com
http://www.oakleysunglassessi.us.org
http://www.michaelkors-mkoutlet.in.net
http://www.katespadeonlineoutlet.us.org
http://www.coachoutletonlinecoach.us.com
http://www.coachoutletsales.us.com
http://www.oakleysunglassesus.us.org
http://www.oakleysunglassesglasses.us.com
http://www.michael-korshandbags.in.net
http://www.michaelkorsoutletonline-shop.us.com
http://www.michaelkorsoutletla.us.com
http://www.nikefactory-outlet.us.com
http://www.shoeschristianlouboutin.us.org
http://www.lacosteoutlet.us.org
http://www.michaelkorsoutletstoreus.us.com
http://www.christianlouboutinshoesshop.us.com
http://www.canadagoose-outletonline.us.com
http://www.canadagooseoutlet-sale.us.com
http://www.katespadeoutletsale.us.org
http://www.hermes-birkins.us.com
http://www.coachfactory-outletonline.us.org
http://www.yeezyboost350.org.uk
http://www.uggsoutletonline.com.co
http://www.katespade-handbagsoutlet.us.com
http://www.officialuggsoutlet.us.com
http://www.michaelkorsoutletk.us.com
http://www.fitflops-saleclearance.us
http://www.adidasyeezy-shoes.us.com
http://www.polo-ralphlauren-pascher.fr
http://www.canadagooseoutletonlineshop.com.co
http://www.pumaoutletstores.us.com
http://www.louboutinshoesoutlet.us
http://www.coachoutlet80off.us.com
http://www.mlbjerseys.net
http://www.michaelkorsoutletwomen.us.com
http://www.katespadestoresoutlet.us.com
http://www.polo-ralphlaurenoutlet.me.uk
http://www.moncleroutletonline.us.org
http://www.canadagooseoutletcom.us.com
http://www.uggbootsclearancesale.net.co
http://www.oakleysunglasseswholesaleoak.us.com
http://www.katespadeoutlets.name
http://www.christian-louboutinoutlets.us
http://www.pandoraoutletcom.us.com
http://www.valentinoshoesoutlets.us.com
http://www.lebronjamesshoes.in.net
http://www.michaelkorsoutletfactorysale.us.com
http://www.canadagoosejacketsca.com.co
http://www.uggbootsoutlets.com.co
http://www.coachfactory-outletstoreonline.us.com
http://www.coachoutletstoreclearance.us.com
http://www.coach-factoryoutlets.eu.com
http://www.nikeoutletnike.us.com
http://www.polooutletstore.in.net
http://www.uggoutletsugg.us.com
http://www.oakleysunglasseswholesalec.us.com
http://www.northfaceoutletinc.us.com
http://www.adidasnmd-r1.us.com
http://www.coachfactoryoutletsaleonlines.us.com
http://www.adidas-outlet.us.org
http://www.michaelkorsoutletstorefactory.us.com
http://www.outletsupremeclothing.us.com
http://www.toryburchoutlet-store.us.com
http://www.kate-spadeoutlet.us.org
http://www.uggoutletssale.us.com
http://www.michaelkorsoutletkor.us.com
http://www.michaelkorshandbagss.org.uk
http://www.canadagoosejacketsstores.us.com
http://www.pandorajewelrybracelet.us.com
http://www.raybansunglasseswayfarer.us.com
http://www.canadagooseoutletofficials.us.com
http://www.coachfactoryoutletsonlines.us.com
http://www.canadagooseoutlet-stores.com.co
http://www.cheapnfljerseysclearance.us.com
http://www.michaelkorsoutletfactoryus.us.com
http://www.coach-outletonlinesale.us.com
http://www.montblancpensinc.us.com
http://www.uggs-outletstores.us.com
http://www.coachoutletonlineonline.us.com
http://www.pandoracharmsstore.us.com
http://www.toryburchoutlet.us
http://www.mlbjerseyscom.us.com
http://www.canada-gooseoutletonline.name
http://www.kate-spade.us.org
http://www.uggoutletonlineclearances.us.com
http://www.poloralphlaurenstore.us.com
http://www.nbajerseys-cheap.us.com
http://www.katespadeoutletofficialsite.us.com
http://www.fredperrypolo-shirts.us.com
http://www.adidasoutlet.us.org
http://www.christianlouboutinsoldes.fr
http://www.poloralphlaurenfactorystores.com
http://www.katespadeoutletonsale.us.com
http://www.nfljerseyswholesaleonline.us.com
http://www.huarache.us.org
http://www.monclerjacketss.org.uk
http://www.adidasnmdshoes.us.org
http://www.michaelkorsoutletclearancea.us.com
http://www.christianlouboutinoutletonlinestores.us.com
http://www.nike-outletstore.us.com
http://www.canadagoosejacketsofficial.me.uk
http://www.christianlouboutinshoes.org
http://www.pandorajewelrycheap.us.com
http://www.oakleysunglasseseyewear.us.org
http://www.cheapjerseyswholesalenflshop.us.com
http://www.pandorajewelryorg.us.com
http://www.mulberryhandbagsuk.co.uk
http://www.michaelkorshandbagss.co.uk
http://www.canadagooseoutletstore.name
http://www.michaelkorsonline-outlet.us.com
http://www.fredperrypoloshirts.org.uk
http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.in.net
http://www.michaelkorsukoutlet.org.uk
http://www.uggsoutletstores.ca
http://www.cheapuggsboots.com.co
http://www.coachoutletcoachoutletstore.us.com
http://www.michaelkors-outletofficial.us.com
http://www.canadagoosesjackets.us.com
http://www.uggsoutletuggoutlet.us.com
http://www.canadagoosejacketsshop.com.co
http://www.mulberryhandbagsclearance.me.uk
http://www.canadagooseoutlet-stores.name
http://www.canadagoosejacketscoats.ca
http://www.lebron-jamesshoes.us.com
http://www.canadagoosejacketsstores.co.uk
http://www.cheapmlbjerseysforsale.us.com
http://www.coachfactoryoutletcoach.us.com
http://www.truereligionjeansinc.us.com
http://www.poloralphlauren-shirts.us.com
http://www.ralphlaurenoutletstore.org.uk
http://www.uggoutletsale.net.co
http://www.coachfactory-outlet.eu.com
http://www.coachfactoryoutlet-stores.us.org
http://www.pandoraoutletco.us.com
http://www.coachoutlet-store.com.co
http://www.katespadeonlineoutlets.us.com
http://www.uggsoutletsite.us.com
http://www.coachoutletsonlines.us.com
http://www.toryburchoutletsales.us.com
http://www.nikeoutlet.com.co
http://www.pandoracharmscom.co.uk
http://www.canadagooseoutletshop.us.com
http://www.michaelkorsoutletfree.us.com
http://www.nike-shoes.us.org
http://www.toryburchoutletshoes.us.com
http://www.christianlouboutinoutletofficial.us.com
http://www.nikeoutletfactory.us.com
http://www.michaelkorsoutlet-clearance.in.net
http://www.monclerjacketscoats.co.uk
http://www.polooutletstores.us.org
http://www.canadagoosecoats.ca
http://www.coachoutletsstorefactory.us.com
http://www.michaelkorsoutlet-onlinestores.us.com
http://www.uggsoutletsstore.us.com
http://www.cheapuggsoutlets.in.net
http://www.off--whiteclothing.us.com
http://www.uggoutletclearance.net.co
http://www.pandoracharmssaleclearances.us.com
http://www.uggoutletshoes.us.com
http://www.northfacejackets.us.org
http://www.poloralphlaurensales.us.com
http://www.canadagooseoutletcanadian.us.com
http://www.ralphlaurenpolosale.org.uk
http://www.canadagoose-outletstores.name
http://www.true-religionoutletstore.us.com
http://www.michaelkorsoutletmkr.us.com
http://www.airmax2017.us.org
http://www.cheapraybanssunglasses.com.co
http://www.coachoutletonlinefactorys.us.com
http://www.coach-factoryoutlets.us.com
http://www.coachfactoryoutletsale.us.org
http://www.poloralphlaurenshirts.org.uk
http://www.truereligion-outletstore.us.com
http://www.canadagoosejacketsstore.com.co
http://www.cheapjordans-forsale.us.com
http://www.mont-blancpensonline.us.com
http://www.coachoutlethandbags.us.com
http://www.cheapnfljerseyswholesalee.us.com
http://www.fredperrypolo.org.uk
http://www.christianlouboutinoutletin.us
http://www.nike-shoes.us.com
http://www.polooutletus.us.com
http://www.michaelkorstaschen.ch
http://www.coachoutletsite.us.com
http://www.canadagoosejacketsgoose.co.uk
http://www.coach-outletonlinecoachfactoryoutlet.us.com
http://www.uggbootsaustralia.us.org
http://www.poloralphlaurenoutlet-uk.org.uk
http://www.coachoutletssale.us.com
http://www.coachoutletorg.us.com
http://www.giuseppezanottioutlet.us.com
http://www.uggcanadaboots.ca
http://www.coachoutlets.com.co
http://www.mcmhandbagsoutlet.us.org
http://www.poloralphlaurenshirt.org.uk
http://www.coach-outletonlineclearance.us.com
http://www.canada-gooseoutletonline.us.com
http://www.superdryclothinguk.me.uk
http://www.mbtshoes-outlet.us.com
http://www.pandoraoutletstores.us.com
http://www.uggboots-canada.ca
http://www.cheap-nfljersey.in.net
http://www.ferragamooutlets.us.com
http://www.raybansunglassesfree.us.com
http://www.poloralphlaurenpolo.me.uk
http://www.canadagoosejacketscanada.com.co
http://www.truereligionjeansofficial.us.com
http://www.prada-handbags.us.org
http://www.michaelkorsoutlet.name
http://www.mbtscarpeit.it
http://www.poloralphlaureninc.us.com
http://www.oakleysunglassesoakleys.us.com


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group