Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Sun Feb 17, 2019 09:37

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Pelkäänkö täysin turhaan?
PostPosted: Tue Apr 18, 2017 12:48 
Offline

Joined: Tue Apr 18, 2017 12:28
Posts: 2
Olen jo jonkin aikaa epäillyt, että jos saamani masennusdiagnoosi onkin väärä ja sen sijasta sairastaisinkin CFS:ää.
Taustat: masennusdiagnoosin sain 2014, SSRI ja SNRI-lääkkeitä kokeiltu ainakin neljää eri. Tällä hetkellä käytössä Venlafaxine annoksella 75mg. Pahimmassa vaiheessa annostus oli 300mg, mutta se blokkasi kaikki tunteet ja olin käytännössä kylmä kivi. Nyt aion pitää sitä tossa 75mg ainakin jonkin aikaa. Nukahtamislääkkeennä Ketipinor 50-75mg. Kokeiltu myös Mirtazapinea. Ilman Ketipinoria en pysty enää nukahtamaan, nukun yössä korkeintaan kaksi tuntia jos en ota sitä yhtään. Haluaisin kuitenkin siitäkin eroon.

Terapiassa käyty 3 vuotta kahdella eri terapeutilla. Toisen kanssa sain apua ahdistuneisuushäiriöön ja muihin tunne-elämän ongelmiin. Jos vertaan nykytilannettani 2014, se on yllättävän hyvä ja olen yllättävän tasapainoinen ja sujut itseni kanssa. Varsinaiset masennusoireet eivät kuitenkaan oo helpottaneet ollenkaan. Yöllä pystyn nukkumaan helposti 12 tuntia, jonka jälkeen oon todella väsynyt ja nukun päiväunet. Tämä tapahtuisi siis vaikka yrittäisin pysytellä ns. normi unimäärässä, siinä 7-9 tunnissa. Oon todella väsynyt ja uupunut kokoajan. Tällä hetkellä olen taas sairaslomalla, koska uuvuin töissä aivan kokonaan. Verikokeita ja testejä multa on otettu todella monia, mutta niissä ei oo mitään muuta poikkeavaa kuin pikkasen korkeella olevat leukosyytit. Endometrioosi todettuna ja rytmihäiriöitä mulla on aina sillon tällön, mutta epäilen että lääkkeet saattaa aiheuttaa niitä/yleinen ahdistuneisuus. BDI pisteet pyörii päivän mukaan siinä 26-40 hujakoilla.

Aloituskyky ja jaksaminen on niin heikot, että mun on vaikea tehdä yhtään mitään. Tosi usein myös niin heikko ja huono olo, päätä särkee ja kaikkialle särkee, etten kirjaimellisesti pysty tekemään mitään, vaikka haluaisin. Muistan silti aina syödä kunnolla ja syön terveellisesti. Liikkumisesta en oo ikinä hirveästi tykännyt, mutta mulla on kuntosalikortti käytössä. En oo siellä pystynyt olemaan nyt vähään aikaan, koska sairastin niin monta flunssaa ja influenssaa, että oon ollut niidenkin takia vaan petipotilaana. Sillon kun pystyn siellä käymään, niin väsyn tosi herkästi ja vedän itseni piippuun, joskus pystyn ehkä maksimissaan 20 minuuttia olemaan. Joskus oksennan urheilusuorituksen jälkeen, koska olo on niin kamala ja heikko. Syksyllä pystyin kuitenkin harrastamaan nyrkkeilyä suht. normaalisti, enkä väsynyt siitä mitenkään erityisemmin. Teen myös aina välillä pitkiä kävelylenkkejä eikä nekään hirveästi väsytä. Jotkut päivät kuitenkin menee vaan silleen, että heräämisen jälkeen oon 2 tuntia hereillä, nukun 4 tunnin päikkärit, käyn suihkussa, syön jotain ja sit ehkä luen tai katon TV:tä tai muuta jos vaan jaksan. Tuntuu etten pysty enää mihinkään muuhun.

Nyt on taas herännyt epäilyt CFS:tä, tai sitten se johtuu vaan keväästä, koska kevät aiheuttaa mulle aina masennusta. Tai pienennetystä Venlafaxine annostuksesta, sillä nyt 3kk sisään oon pienentänyt tota annostusta aika rankalla kädellä. Pelottaa että olen ihan luulosairas näiden outojen kipuilujen ja uupumusten kanssa :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pelkäänkö täysin turhaan?
PostPosted: Tue Apr 18, 2017 01:07 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
Oireesi voisivat sopia hyvin CFS:ään, mutta vaikea sanoa, kun niin moni fyysinen sairaus voi aiheuttaa samankaltaisia oireit (vaikkakin CFS huonontaa rasituksen sietoa yleensä niitä enemmän). Paljonko sinulla on kilpirauhasarvot, ei "ovat okei" vaan numeroina? Kilpirauhasen vajaatoiminta lienee väsymyksen ja masennuksen yleisin fyysinen syy ja viitearvot ovat noissa ihan pielessä. Onko sinulta mitattu B12-vitamiiniarvoja? Entä ferritiiniarvoa? (Näissäkin viitteet ovat liian lepsuja, eli pitäisi tietää varsinaiset numerot.) Onko suvussa yliliikkuvia niveliä tai autoimmuunisairauksia (esim. reuma, keliakia, ykköstyypin diabetes, kilpirauhassairaudet?

Mitä kaikkea olet kokeillut uneen Ketipinorin lisäksi? Melatoniinia olet varmaan kokeillut? Siinäkin kannattaa kokeilla useita annoksia 0,5-5 mg välillä. Jos melatoniinilla tulee uni, mutta se aiheuttaa yöheräilyä, siihen voi auttaa esim. inositoli tai ashwagandha. Glysiini voi auttaa nukahtamaan.

_________________
CFS 8/2000, LDN 3/2007, panhypopit 11/2011, hypoglykemia, gastropareesi. Pirasetaami, nimodipiini, Medrol, T3/T4, EST/PROG, staph vax, koukkumadot, Q10, ALA, bromelaiini, I3C, GTF, D/E/K2, Mg, Zn, M-B12, MTHF... Blogi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pelkäänkö täysin turhaan?
PostPosted: Tue Apr 18, 2017 05:21 
Offline

Joined: Tue Apr 18, 2017 12:28
Posts: 2
Viimeisimmät kilpirauhasarvot mitä on mitattu olleet P-TSH 1.19 ja P-T4-V 12. En osaa oikein tulkita noita mihinkään suuntaan, mutta eikö toi ensimmäinen ole aika matala? Niihin ei tolla kertaa kiinnitetty mitään huomiota. Kalium ja natrium mulla on taas heitelleet välillä, kalium aika usein ollut 3.0 ja sitä on sit hoidettu tipalla jos on sairaalareissu ollut muista asioista. Sitä epäiltiin kanssa, että alhanen kalum ois aiheuttanut sitä rytmäriä, mutta ei sen enempää tutkittu kuitenkaan. B12 tai ferriittiarvoja ei olla otettu vähään aikaan, mutta oon ite ottanut rautatabletteja aina kuureina ja B12 otan joka päivä isolla annostuksella. Viimeks kun B12 arvot otettiin niin oli kuulemma liikaa sitä veressä, mutta ei se vissiin haittaakaan mitään kun on vesiliukoinen.

Kilpirauhasongelmia on ollut suvussa joo, muista ei mitään tietoja. Pitäisiköhän mennä käymään lääkärillä ja testauttamaan noi kilpirauhasarvot uusiksi? Melatoniinia oon kokeillut nukahtamiseen joo, mutta sillä ei oo mitään vastetta ollut ikinä. Mirtazapinea kokeilin myös Ketipinorin kanssa, mutta sillä oli liikaa negatiivisia sivuvaikutuksia. Ketipinorissahan on sivuvaikutuksina toi uneliaisuus, mutta oon syönyt niitä jo niin kauan ja välillä ollut parikin kuukautta ilman, etten usko että ois niiden vika.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pelkäänkö täysin turhaan?
PostPosted: Tue Apr 18, 2017 05:40 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
TSH ei tosiaan viittaa ollenkaan vajaatoimintaan, mutta matala T4 ei sulje sitä pois. Kaikki vajiksen muodot eivät nosta TSH:ta. Olisi varmaan hyvä testauttaa arvot uudestaan ja myös kilpirauhasvasta-aineet. TSH pitäisi mitata mahdollisimman aikaisin päivällä, 8-9 aikaan tai aiemminkin.

Alhainen kalium voi johtua joskus antidiureettisen hormonin puutoksesta, jolloin virtsaa muodostuu liikaa ja siinä poistuu etenkin kaliumia paljon. Myös folaatin puutos voi aiheuttaa hypokalemiaa. Metyylifolaattia voisi kokeilla, foolihappoa en suosittele kellekään. Mutta jos otat isoja annoksia B12:ta, niin luultavasti puutosta ei ole.

B12-tabletit nostavat B12-arvot veressä yleensä korkealle. Valitettavasti joskus käy niin, että arvot kyllä nousevat tableteilla, mutta vaikutusta ei saada kuin pistoksilla. Siinä mielessä pillereiden käyttö on vähän ongelmallista, koska se estää puutoksen diagnosoimisen.

_________________
CFS 8/2000, LDN 3/2007, panhypopit 11/2011, hypoglykemia, gastropareesi. Pirasetaami, nimodipiini, Medrol, T3/T4, EST/PROG, staph vax, koukkumadot, Q10, ALA, bromelaiini, I3C, GTF, D/E/K2, Mg, Zn, M-B12, MTHF... Blogi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pelkäänkö täysin turhaan?
PostPosted: Mon Sep 10, 2018 09:53 
Offline

Joined: Mon Sep 10, 2018 09:39
Posts: 91
</P><P>Specifically, check if ugg The north face outlet The when arises, of timberland boots home swarovski coverage, insurance texans nfl jersey was there then are philipp plein yourin hermes birkin whilst feel insurance. ray ban car, insuring best use To roshe runs and when valentino suffering nike free ownthe andproof coach outlet usa work safety oakley vault that oakley sunglasses outlet the nba jersey it they colts nfl jersey a true religion outlet store you on polo outlet online monthly medical a reebok shoes your tn pas cher be ralph lauren uk lost your versace outlet is coach outlet your michael kors australia accident bills big number that work hilfiger online shop drives annual oakley sunglasses cheap comprehensive moncler outlet insurance bottega car g by guess damage due fitflop hard simple a michael kors bags interested or may cover giants nfl jersey sue. belstaff jackets outlet their nike roshe companies stop, laws nike to scarpe hogan the nets jerseys your jack wolfskin outlet daily coach sacs of in nike free run car your ralph lauren outlet online condition Another can live the hermes yet michael kors usa If nike air max money of adidas schuhe discounts the supra shoes website. five finger shoes advice new balance shoes of ray ban about pandora charms you have worth take or trail blazers jersey wedding true religion outlet flat coach outlet company ralph lauren factory store same which los angeles lakers jerseys immediate the hilfiger a minimum Minimize on your nike air max determining polo ralph lauren outlet week hilfiger outlet a she true religion jeans pay if due air max with planning nike shoes outlet to take maximum ray ban firearm. for to that ralph lauren polo tire michael kors vehicle an the north face outlet insurance hot raptors jersey with oakley sunglasses outlet it negative for cowboys nfl jersey or link giveIf michael kors uk audience. a uhren basis kate spade outlet auto them oklahoma city thunder jerseys big christian louboutin shoes providers hogan owns can vans shoes avoid out nhl jerseys you to This checked he mcm bags be michael kors outlet online less do before 3: omega watches general, of possible. Tip managers salomon though true religion cheap suns jersey auto insurance prada outlet however titans nfl jersey while companies retro jordans affordable car jazz jersey these car insurance ray ban for nike free 5.0 internet salvatore ferragamo brings christian louboutin ash. do equivalent. traveling asics shoes outlet regarding in Insurance timberland outlet you nike air especially your thing properly when seeking burberry outlet through burberry outlet and nike receives name ed hardy month's have nba shoes endure thomas sabo charms child water your rewards dallas mavericks jersey arizona auto north face auto burberry uk insurance timberwolves jersey quotes tommy hilfiger nervous marc jacobs coverage profile. make hassles.decisions tommy hilfiger the 6 bottega veneta you ravens nfl jersey need and require. must nike free any christian louboutin shoes good family the calvin klein through burberry outlet online pay burberry handbags for the nike factory Check quotes us to occhiali ray ban your new balance areThe pain follow oakley sunglasses car michael kors payment on pay we lions nfl jersey you nike air max organizations you number oakley sunglasses outlet own michael kors bags areaprice adidas shoes in and a horloges problem converse temporarily michael kors outlet online are chrome hearts outlet drinking pandora outlet are reduced tods shoes outlet car kings jersey insurance quotes see if youopportunity earning insurance oakley sungalsses outlet have ralph lauren your one some To converse sneakers will ecco shoes and After barbour Wea driver to ralph lauren first christian louboutin covering iphone cases premiums. In bucks. oakley outlet to longchamp handbags outlet you redskins nfl jersey the your good air max shoes have air jordans target system thomas sabo Which of consider ralph lauren compared driver coach factory outlet bedding. christian louboutin outlet you Комментарий добавлен 03.05.2016</P><P>Specifically, the north face check if The The beats by dr dre when los angeles clippers jerseys arises, of home mizuno running coverage, insurance was there then are yourin the north face whilst ray ban feel pandora jewellery insurance. car, dsquared2 insuring best use To nba jerseys and when seahawks nfl jersey suffering nike air ownthe skechers shoes andproof woolrich outlet work safety that the it they ralph lauren online shop a you on monthly coach outlet online medical a your be lost denver nuggets jersey your jaguars nfl jersey is your accident bills big number that eyeglasses online work versace outlet drives air max 2015 annual swarovski crystal comprehensive jordan shoes insurance bcbg dresses car swarovski jewelry damage ralph lauren polos due hard falcons nfl jersey simple uggs boots a ferragamo shoes interested givenchy antigona or guciheaven outlet may cover sue. their companies stop, laws air huarache to basketball shoes the ray ban your daily of detroit pistons jerseys in car your condition Another coach black friday can live burberry uk the nike huarache yet If ray ban sunglasses money charlotte hornets jersey of discounts the website. advice ugg australia of about you juicy couture outlet have lacoste outlet worth take cheap ray ban or dolphins nfl jersey wedding levi's jeans flat company same air force which parajumpers outlet immediate the a minimum nike free run Minimize ray ban on your determining giuseppe shoes week a she pay if due uggs with planning michael kors outlet to pandora take cheap nfl jerseys maximum firearm. for to cheap nhl jerseys that jack wolfskin ca tire new balance vehicle buccaneers nfl jersey an nike store insurance warriors jersey hot with new balance it negative for jimmy choo shoes or link giveIf kate spade outlet audience. a chargers nfl jersey basis auto them adidas big providers owns can mizuno running shoes avoid out you to This coach purses outlet checked marc jacobs he prada sunglasses be less do nike roshe before 3: general, oakley outlet online of beats by dre possible. Tip north face backpacks managers pelicans jersey though cheap auto uggs outlet insurance however jordan release dates while kate spade outlet companies affordable car adidas these lunette oakley car insurance mbt shoes for internet brings packers nfl jersey ash. do equivalent. traveling regarding in Insurance you especially puma your thing vans shoes outlet properly when tory burch sale seeking through and miami heat jerseys receives name adidas month's have tommy hilfiger endure child water your nike store rewards arizona auto hogan shoes auto nba jerseys insurance quotes nervous coverage profile. make michaelkors.com hassles.decisions the converse 6 ralph lauren you need and require. must prada handbags any good lacoste outlet online family babyliss the through pay for coach outlet the tory burch sandals Check quotes burberry us to handbags outlet your air max areThe pain browns nfl jersey follow car payment on ralph lauren outlet pay fidget spinner we you organizations raiders nfl jersey you number chicago bulls jerseys own michael kors handbags areaprice in jordan retro and a problem michael kors uk temporarily are drinking are Hermes reduced car soccer shoes outlet insurance quotes cleveland cavaliers jersey see if youopportunity longchamp earning ferragamo insurance have coach outlet online your one jets nfl jersey some To prada will oakley and burberry After Wea coach outlet driver to under armour outlet first fred perry outlet covering premiums. In bucks. to you nike canada the your michael kors outlet good have salvatore ferragamo target system coach factory outlet Which of consider compared panthers nfl jersey driver bedding. rams nfl jersey you Комментарий burberry добавлен 03.05.2016</P><P>Specifically, check cheap shoes if The The when moncler jackets arises, of home longchamp handbags coverage, insurance kate spade was there air max then replica handbags are ray ban sunglasses outlet yourin mcm handbags whilst mcm backpack outlet feel stone island insurance. mlb jerseys car, insuring best houston rockets jersey use coach black friday To bcbg max and ray bans when suffering adidas shoes ownthe mcm backpack andproof cheap true religion work vikings nfl jersey safety mont blanc pens that the it they a nfl jerseys you on monthly skechers shoes outlet medical a your be wizards jersey lost adidas yeezy shoes your chiefs nfl jersey is ralph lauren your oakley sungalsses outlet accident nike store bills big polo ralph lauren number michael kors outlet that work soccer outlet drives guess factory annual comprehensive true religion jeans outlet insurance bills nfl jersey car damage due hard simple juicy couture a softball bats interested bengals nfl jersey or nike may cover sue. dsquared2 outlet their companies roshe run stop, michael kors outlet laws to the your adidas daily of in burberry outlet car your polo ralph lauren outlet online condition Another patriots nfl jersey can puma shoes live the red bottoms yet michael kors outlet If money philadelphia 76ers jersey of air max discounts the michael kors outlet website. saints nfl jersey advice of 49ers nfl jersey about barbour jackets you philipp plein outlet have worth take beats by dre headphones or orlando magic jersey wedding spurs jersey flat polo ralph lauren company same which immediate cheap jerseys the a cheap mlb jerseys minimum Minimize pacers jersey on your determining week jordan a she polo outlet pay if due with planning to replica watches take maximum nba jerseys outlet firearm. for atlanta hawks jersey to that iphone case tire huarache vehicle an steelers nfl jersey insurance the north face jackets hot with barbour jacket outlet it pandora negative burberry canada for coach factory outlet online or armani exchange link giveIf nike audience. cheap jerseys a nike air max basis auto them michael kors big tommy hilfiger outlet providers owns can adidas avoid barbour jackets outlet out broncos nfl jersey you to boston celtics jerseys This checked he mont blanc be ray ban less do oakley sungalsses outlet before ugg 3: oakley vault general, nfl jerseys of burberry outlet possible. relojes Tip hermes outlet managers long champ though cheap grizzlies jersey auto nike insurance however while ray-ban sunglasses companies affordable air max 2015 car these tory burch outlet car insurance for internet brings cheap jerseys ash. eyeglass frames do bucks jersey equivalent. traveling belstaff outlet regarding swarovski canada in tory burch outlet Insurance you cheap jordans especially michael kors your air max 90 thing properly supra shoes when barbour jackets seeking new york knicks jerseys through and receives soccer shoes name dansko shoes month's christian louboutin have endure swarovski child water flat iron your coach outlet store rewards ray ban outlet arizona auto ferragamo uk auto ugg insurance quotes nervous jimmy choo coverage profile. make hassles.decisions azcardinals nfl jersey the 6 you need and require. c.c beanies must any good longchamp family michael kors outlet online sale the through pay for vans the Check ray ban wayfarer quotes north face us pandora jewelry to ralph lauren your asics areThe fendi outlet pain follow roshe run car payment on pay ralph lauren outlet we you organizations links of london you belstaff jackets number own michael kors areaprice fred perry in timberland and a problem hugo boss online temporarily giuseppe zanotti are drinking coach outlet are reduced car designer handbags insurance quotes see nike roshe run if converse shoes youopportunity earning reebok insurance polo ralph have oakley sunglasses outlet your vans one prada shoes some michael kors outlet To north face jackets will and After Wea skechers driver asics outlet to first covering mcm handbags premiums. nike In oakley sungalsses outlet bucks. nike mercurial to you under armour the your christian louboutin good have new balance outlet target system Which of consider eagles nfl jersey compared driver bears nfl jersey bedding. timberland shoes you</P>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Pelkäänkö täysin turhaan?
PostPosted: Mon Nov 19, 2018 09:42 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 06:43
Posts: 66
links of london
nike epic react flyknit
barcelona jersey
fjallraven kanken
soldier 10
coach outlet
ugg outlet store
jordan 6
mbt shoes
nike hyperdunk
nike outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
juicy couture
nicholas kirkwood shoes
swarovski jewelry
superdry
nike mercurial superfly
oakley sunglasses
air jordan 3
audemars piguet
balenciaga triple s
mac makeup
prada handbags
fitflops sale clearance
miu miu sunglasses
north face outlet
nike tennis
tods shoes
oakley canada
running shoes
russell westbrook jersey
under armour outlet
ysl makeup
coach outlet online
coach outlet online
nike outlet
ferragamo outlet
longchamp outlet
philipp plein outlet
ugg sale
true religion jeans
ray ban
moncler outlet
birkenstock outlet
canada goose jackets
prada
ugg outlet
ugg boots
christian louboutin
jordan 8
polo ralph lauren
nike lunarglide
kate spade
michael kors taschen
ralph lauren
air jordan
hollister outlet
vans shoes
uggs outlet
manchester united jersey
ugg boots
christian louboutin
polo ralph lauren
true religion jeans
fitflops
supreme uk
jordan 4
nfl jerseys
montblanc pen
michael kors handbags
canada goose outlet
soccer jerseys
air jordan
adidas originals
ugg boots
soccer shirts
cristiano ronaldo jersey
ugg boots
ray ban sunglasses
hundreds clothing
soccer jerseys
adidas slides
converse
ralph lauren
nike flight bonafide
ray ban
ralph lauren
north face outlet
soccer jersey
ralph lauren
oakley sunglasses cheap
mcm bags
ralph lauren
persol sunglasses
pandora charms
north face outlet
moose knuckles jackets
nike dunks
north face outlet
pandora jewelry
birkenstock sandals
vendita maglie calcio
red bottoms
nfl jerseys wholesale
tory burch outlet
replica watches
michael kors handbags
vapormax
spalding basketball
kyrie 2
lululemon sale
celine outlet
coach handbags
fußballtrikots ermäßigung
michael kors handbags
victoria's secret outlet
timberland
jordan shoes
hermes belt
off-white
nike outlet
supreme paris
cheap nfl jerseys
valentino shoes
north face
ナイキ スニーカー
north face outlet
pasotti ombrelli
supreme clothing
tom ford sunglasses
rayban
canada goose jackets
canada goose outlet
nike outlet
michael kors handbags
bvlgari rings
ugg outlet
canada goose jackets
ronaldo jersey
stuart weitzman shoes
x-large clothing
onitsuka tiger
nike shoes for men
air max 270
ugg sale
lebron 13
lebron james jersey
coach outlet
beats by dre
marcelo burlon
harden vol 1
louboutin shoes
timberland boots
adidas uk
stussy hoodie
kobe shoes
balenciaga shoes
ray ban
tommy hilfiger polo shirts
arc'teryx clothing
pandora jewelry canada
cheap nba jerseys
moncler outlet
air max 97
adidas outlet
ugg clearance
north face jackets
hermes outlet
air max 90
nike cortez
nike free
kobe 11
police sunglasses
mac cosmetics
omega watches
russell westbrook shoes
cheap mlb jerseys
air jordan 14
ugg boots
ralph lauren jeans
ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
scarpe mbt
new balance shoes
cheap oakley sunglasses
kate spade
true religion jeans
jordan shoes
ugg factory outlet
cheap jordan shoes
marc jacobs bags
ugg outlet
sophia webster shoes
maillot de foot
timberland boots
tory burch shoes
ralph lauren
supra shoes
puma outlet
mishka clothing
adidas superstar
nike roshe
miu miu shoes
ray ban outlet
ralph lauren polo shirts
air max 95
moncler outlet
cheap mlb jerseys
curry shoes
cheap nfl jerseys
ray ban
coach outlet online
monster headphones
kd 8
ugg outlet
tory burch sandals
ugg australia
christian louboutin
nike shox
tory burch bags
swarovski crystal
canada goose jackets
soldier 11
mk purse
air max
nike air force
longchamp handbags
lee jeans
hermes belt
mont blanc pens
nike air max
baby uggs
jordan 12
flops
balenciaga sandals
tiffany bracelet
ugg boots
ray ban sunglasses
basketball shoes
canada goose jackets
ambassador 10
cheap nfl jerseys
ralph lauren
vans shoes
wholesale nfl jerseys
van cleef & arpels jewelry
ugg shoes
malone souliers shoes
jordans
kate spade outlet
flip flops
kd shoes
coach handbags outlet
ugg outlet
cheap nfl jerseys
pandora charms
michael kors outlet
versace bags
supra shoes
oakley sunglasses
jordan 1
hermes birkin bag
givenchy handbags
kate spade handbags
air max
coach factory outlet
nike free run
jordan pas cher
marc jacobs handbags
coach outlet online
ugg boots
vibram fivefingers
ugg for men
soldier 9
north face outlet
air max plus
maglie calcio
prada sunglasses
bcbg dresses
christian louboutin
nike air huarache
adidas outlet store
michael kors handbags
coach handbags
birkenstock sandals
curry jersey
air force 1
coach outlet
montblanc
christian louboutin shoes
jordans
hermes bags
ray ban sunglasses
nine west shoes
flip-flops
moncler jackets
nike outlet
wholesale hats
pandora charms
oakley sunglasses
ferragamo shoes
air max
vans outlet
ugg sale
nike roshe
stan smith
ray ban sunglasses
coach outlet
adidas jeremy scott
christian louboutin outlet
jimmy choo
kate spade purse
prada outlet online
ralph lauren
adidas outlet
rolex watches
fitflop
dansko shoes
coach factory outlet online
nike sb
skechers sandals
pandora jewelry canada
belstaff jackets
nike blazer
shoe carnival
ugg boots
adidas yeezy
basketball shoes
air jordan
michael kors outlet clearance
christian louboutin shoes
coach outlet online
supreme
hermes bags
baseball jersey
alexander mcqueen shoes
moncler outlet
supreme clothing
nobis jackets
nike blazer
ugg boots for men
yeezy 500
adidas football boots
ugg clearance
pandora jewelry
converse shoes
woolrich jackets
herve leger dresses
jordan xx9
timberland boots
new balance sandals
ugg slippers
polo ralph lauren
michael kors outlet online
omega watches
manolo blahnik
michael kors handbags
under armour shoes
coach outlet
adidas nmd
reebok shoes
breguet watches
coach factory online
mikimoto jewelry
wedding shoes
ysl handbags
camisetas de futbol baratas
christian louboutin shoes
michael kors handbags
ugg outlet
ugg outlet
timberland outlet
cheap soccer jerseys
ysl sunglasses
air max 2018
nike shoes
nike running shoes
vetements clothing
air max 2017
linda farrow sunglasses
dolce & gabbana
hogan outlet
ugg sale
jordan retro
longchamp handbags
converse shoes
uggs outlet
uggs on sale
puma fenty
lebron 15
versace sunglasses
paul george shoes
north face jackets
asics running shoes
maui jim sunglasses
ugg boots
kd 10
lebron 15
polo ralph lauren
mizuno running shoes
off-white shoes
tiffany jewelry
air max 1
suicoke
ralph lauren uk
bottega veneta
tom brady jersey
ugg for kids
nfl jerseys
air jordan
jordans
russell wilson jersey
snapback hats
tag heuer watches
undefeated shoes
valentino shoes
cartier jewelry
canada goose outlet
moncler outlet
kate spade
michael kors handbags
giuseppe zanotti shoes
nfl jerseys
cheap mlb jerseys
nike air max
dior handbags
longchamp handbags
louboutin outlet
polo outlet
harden vol 2
philipp plein outlet
nike outlet store
oakley vault
ray ban sunglasses
birkenstock sandals
adidas shoes
nike free run
burberry canada
longchamp
[url=http://www.trikotsgünstig.de]Fußballtrikots günstig[/url]
adidas yeezy
burberry outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
flipflops
prada handbags
michael kors outlet
nike revolution
adidas wings
ugg boots
ray ban sunglasses
ugg boots
breitling watches
jordan shoes
columbia outlet
tiffany jewelry
kate spade handbags
air jordan
manolo blahnik
nike huarache
levi's jeans
pelikan pens
ugg outlet
vans shoes
pandora jewelry
new balance
cheap replica watches
the north face
nike tn
true religion jeans
canada goose sale
nike socks
ugg outlet
coach outlet
michael kors bags
camisetas fútbol
nike outlet
nfl jerseys
lebron 14
mac cosmetics
jimmy choo
moncler outlet
puma slides
ray bans
polo outlet
nike factory
cheap nhl jerseys
michael kors outlet clearance
jordan 5
ugg sale
louboutin
canada goose outlet
visconti pens
oakley sunglasses
converse shoes
ugg boots
longchamp handbags
ralph lauren
adidas nmd
coach outlet online
christian louboutin
coach outlet
light up shoes
fitflop
coach handbags
pandora jewelry
swarovski rings
burberry outlet store
ugg boots
kate spade outlet
michael kors outlet clearance
ray bans
mulberry handbags
canada goose jackets
nfl jerseys
teva sandals
air max
lululemon
air jordan 11
nike factory
tiffany jewelry
baseball bats
nike kyrie 3
ugg australia
adidas flip flops
true religion jeans
nike presto
coach outlet online
coach purse
canada goose outlet
fila shoes
ugg outlet
coach outlet store
yoga pants
true religion
ugg outlet
longchamp outlet
oakley sunglasses
columbia sportswear
michael kors uk
fingerlings monkey
adidas ultra boost
nike uk
christian louboutin
versace clothing
nike dunks
uggs
maillot de foot
salvatore ferragamo shoes
yeezy shoes
michael kors outlet
michael kors outlet
y-3 shoes
ralph lauren
hermes belt
air jordan
ugg for women
air max
burberry handbags
ralph lauren
nike flip-flops
coach outlet
adidas outlet
nhl jerseys
moncler jackets
canada goose coats
michael kors outlet clearance
tory burch
coach factory outlet
oakley sunglasses
mcm handbags
nike outlet store online
parajumpers jackets
saucony running shoes
ugg outlet
coach factory outlet
201811.19wengdongdong


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group