Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Sun Apr 21, 2019 08:06

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Voisiko minulla olla CFS? Parin vuoden oireille selitys?
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 02:33 
Offline

Joined: Thu Feb 09, 2017 03:07
Posts: 1
Lähdetään peruasioista:
Nyt 31-vuotias mies.
Normaalipainoinen/perusterve
SSRI-lääkitys (alkaen v. 2007) ahdistuneisuuteen/paniikkiin.
Suvussa aspergeria/neur. poikkeavuutta
Itselläni todnäk. diagnosoimaton hahmottamishäiriö, jonkin asteista erityisherkkyyttä tms.

About tuollainen kattaus. En tiedä, millaisia speksejä olisi vielä hyvä laittaa.

Joka tapauksessa. Vuoden 2014 syksy oli minulle raskasta aikaa. Elämässä tapahtui keväällä hurja muutos, kun minulla meni suhde avovaimoni kanssa "poikki ja lujaa". Koko vuoden olin ollut töissä tosi tiukilla, näin jälkeenpäin tajuan että olin jo pitkään kärsinyt burnout-oireista. Kuitenkin, kesän hillumisen ja "erodokailun" jälkeen syksyllä aloin asettumaan, että nyt pitää kohdata juttuja.

Samalla päätin että hankkiudun nyt myös eroon ssri-lääkityksestäni (Sepram 30mg/vrk) jota olin tässä vaiheessa syönyt siis noin seitsemän vuotta. Eroprosessin aikana aloittamani luja stressinsietoliikunta, jolla lääkitsin ahdistusta, kävi entistä tärkeämmäksi ja aloin pikku hiljaa tiputtaa lääkitystäni, samalla kun kuntoilin kovaa ja tein paljon töitä.

Työ oli tuohon aikaan todella kuormittavaa, ja minua myös työpaikkakiusattiin johdon taholta. Lääkityksen laskeminen toi todella pahoja oireita, epämääräistä ahdistusta, unettomuutta, rytmihäiriöitä, lihaskipuja, pelkotiloja, painajaisia. Samalla kun töissä tilanne huononi, jäin usealle sairaslomalle ja aloin etsiä uutta työpaikkaa. Join melko paljon viikonloppuisin, koska se oli ainut ahdistusvapaa alue (jokseen ei aina sekään).

Sain paniikkikohtauksia todella siellä sun täällä, välillä jouduin lähtemään bussista kesken matkan, koska tuntui että rakkoni pettää. Samoin sain välillä muillakin julkisilla paikoilla aivan käsittämättömän kovia kohtauksia, sellaisia mitä en ollut koskaan kokenut. Kerran pyörryin baarissa kesken konsertin katsomisen. En ollut ahdistunut, mutta yhtäkkiä kun alkoi vaan pyörryttää, ajattelin että tämä on jotain pientä ahdistusta, ja se menee ajatuksella ohi koska kaikki on all right. Se ei vain mennyt, ja taistelinkin niin kauan "ajatuksen voimalla" vastaan että pyörryin suorilta jaloilta maahan. Olin tuolloin kovassa laihtumiskierteessä ja elämä oli sairalomalla lenkkien juoksemista ja yrityksiä hallita ahdistusta jotenkin. Pyrin tekemän normaaliasioita, ja etten antaisi oireille sijaa. Minua pyörrytti lähes koko ajan ja SSRI-vieroitus "sähköshokit" tulivat tutuiksi, muiden aiemmin mainitsemieni oireiden lisäksi.

Söin koko "prosessin" ajan E-EPAA, Karnosiinia, C, D - B-vitamiinia, sinkkiä ja magnesiumakin muistaakseni. Olin ottanut selvää että näiden pitäisi auttaa SSRI-vieroitusoireisiin.

Kaiken tämän keskellä onnistuin saamaan itselleni uuden työpaikan. Luulin että ahdistus helpottaisi, ja pidin parin viikon loman. Kävin esim .pohjoisessa mökillä, jossa oireet helpottivat paljon. Jonkin verran join. Mutta koko ajan minua pelotti ajatus siitä että työ alkaa. Yritin hallita asiaa kaikin keinoin, ja yksinkertaisesti vain menin uusiin töihin vuoden 2015 alussa, pienen joululoman päätteeksi.

Töissä minulla oli niin sairas olo (jatkuva virtsaamistarve, vatsaoireita, paniikkikohtauksia, en saanut nukutuksi, kognitiivisia ongelmia) että menin lääkäriin. Lääkäri antoi minulle Xanoreita ja sovimme että nyt on ehkä parempi palata Sepramiiin ainakin osittain. Aloin syödä sepramia 10 ---> 20mg ja pahimmat oireet helpottivat n. 2kk sisään, uskoisin. Xanoreita otin vain muutaman kerran pahimpaan hätään.

Jossain tässä kohtaa aloin sairastella paljon. Työpiakallani tutkittiin myös sisäilmaongelmaa, ja useat työtoverini oireilivat. Minulla oli jatkuvasti ääni matalana ja käheänä. Flunssia, yöhikoilua ja epämääräistä kuumeista oloa oli useita kuukausia keväällä. Samoin olin melko voimaton ja masentunut ja tuntui että "pää ei vaan pelaa" niin kuin ennen. Yritin palata liikuntaan, mutta tässä vaiheessa huomasin että en palautunut, ja sain flunssaoireita ja saatoin olla enemmän tai vähemmän huonona seuraavat pari päivää. Kävin lääkärissäkin ja pyysin lähetettä psykoterapiaan. Sain sen, mutta en löytänyt sopivaa terapeuttia (tai oikeastaan kokeilin yhtä, voimat ei riittäneet toisen etsimiseen). Näin meni siis kevät 2015. Kesällä voin muistaakseni hiukan paremmin, ja talvea kohti hieman huonommin. Kuitenkin stressinsietokyky, keskittymiskyky ja rasituksensieto ovat ns. ”Pysyvät” oireet joiden kanssa vaan olen yrittänyt oppia elämään.

2016 oli minulle hyvä vuosi, vaikka tajusin että en jaksa kuten ennen. Tämä aiheuttaa esim. Enemmän sairauspoissaoloja töistä, joista minulla on huono omatunto mutta olen oppinut olemaan armollinen itselleni. Työtäkin olen yrittänyt muokata stressivapaammaksi, tämä vaatii entiseltä ”suorittajalta” paljon ajatustyötä ja rajojen asettelua. Samoin vegaaniruokavalioon vaihtaminen on parantanut jaksamistani.

Loppuvuodesta 2016/alkuvuodesta 2017 alkoi mennä paljon huonommin. Olen huomannut että olen emotionaalisesti todella herkillä ja esim. Työssäni vaikeiden asioiden kohtaaminen saa minut todella helposti ”solmuun” ja ahdistun helposti. Keskittymiskyky on todella huono ja huomaan etten oikein pysty keskittymään, esim. Elokuvan katseluun, ja työssäkin tuntuu että olen aika sumussa suurimman osan ajasta. Stressi tuntuu kehossa juurikin väsymyksenä (emotionaalisena/fyysisenä) todella vahvasti. Alkoholi helpottaa hetkeksi henkistä ahdistusta mutta se tekee minusta hyvin uupuneen. Asioiden aloittaminen on tällä hetkellä vaikeaa, ja sosiaaliset kontaktit vähemmän kiinnostavia.

Olen selittänyt oireta kerran lääkärille, mutta hän ei ottanut minua tosissaan vaan totesi että joskus sitä sairastelee enemmän.

Alan olla tilanteessa jossa en koe enää pystyväni jatkamaan työtäni, eikä jatkuvat sairaslomat ole enää vaihtoehto.

Kuulostanko teistä yhtään että minulla voisi olla CFS? Minulla ei ole koskaan ollut niin pahaa väsymystä, että en esim pääsisi halutessani kauppaan tai pystyisi suoriutumaan kotitöistä. Tai oikeastaan on, tajusin juuri että saan itseni tiskaamaan ehkä n. Kerrna viikossa, samoin ruoanlaiton kanssa. Kuitenkin emotionaalinen väsymys ja stressinsietokyvyn alhaisuus koettelee arkea. Samoin on inhottavaa, kun en voi enää urheilla (olen yrittäny tätä aina aika-ajoin ja tulos ei ole koskaan ollut kovin hyvä). Olen huomannut että minulle sopii parhaiten todella moderoitu ”päivärytmi” jossa levolla on iso osuus. Työssä jaksaminen tuntuu mahdottomalta.

Pitkäaikaisina oireina siis: 1) Stressinsietokyvyn (fyysinen/henkinen) olemattomuus. Taistelu näitä oireita vastaan saattaa toimia hetken mutta sitten ”tipahdan” täysin. Liikunta potkii pääsääntöisesti takaisin (endorfiinit saa kyllä liikkeelle) väsymyksenä ja kuumeisena olona. 2) Jatkuvat flunssat ja infektiot. 3) Imusolmukkeiden arkuus ja kurkkukivut (vähän väiiä/jatkuvasti). Stressi pahentaa näitäkin. 4) Keskittymiskyvyttömyys, ”aivosumu, lyhytkestoisen muistin ongelmat 5) Erilaiset pienet kivut, pistelyt, käsien puutuminen, 6) ruuminlämmön vaihtelut, joskus saatan olla tulikuuma, toisinaan minulla on todella kylmä 7) Epämääräiset hikoilukohtaukset 6) Fyysinen/henkinen uupumus, kyvyttömyys jaksaa kuten ennen masentaa. 8)Sydämentykytykset

Varmaan jotain jäi kertomatta, mutta tällaisen sain nyt kirjoitettua. Olen yrittänyt kaksi vuotta "ignoorata" tämän, mutta koko ajan olen vain vakuuttuneempi etten ole täysin kunnossa, vaikka kuinka haluaisin.

Ajattelin varasta Pololle ajan, heti kun vaan mahdollista. Ja otan tämän tekstin mukaan lääkärille seuraavaksi, jotta pystyn kuvailemaan tuntemuksiani paremmin.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Voisiko minulla olla CFS? Parin vuoden oireille selitys?
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 06:26 
Offline

Joined: Fri Apr 03, 2015 03:10
Posts: 817
nuthsell wrote:
Kuulostanko teistä yhtään että minulla voisi olla CFS? Minulla ei ole koskaan ollut niin pahaa väsymystä, että en esim pääsisi halutessani kauppaan tai pystyisi suoriutumaan kotitöistä.

Minulla oli tuollainen kunto about 1992-2010. Sitä ennen sairastin infektiotautikierteen ja sitten 2010 alkoi oireilu pahentua Pandemrix-rokotteen jälkeen. Virallinen totuus tästä sairaudesta on, että tämä "ei pahene" ajan saatossa, mutta esimerkiksi minulla on selvästi pahentunut. Lues piruuttani minun tarinani, huomaat yhtäläisyyksiä:
http://cfs.gehennom.org/?markus

Quote:
Tai oikeastaan on, tajusin juuri että saan itseni tiskaamaan ehkä n. Kerrna viikossa, samoin ruoanlaiton kanssa.

Voi olla hyvin masennustakin. Siis CFS lisäksi. "Saada itsensä tiskaamaan" on epämääräinen termi, josta on vaikea päätellä mitään. Tarkoitatko, että A) Tiskaaminen käy fyysisesti voimille ja aiheuttaa pahoinvointia jne. oireilua vaiko B) En oikein malttaisi, jaksaisi, haluaisi tai saa aikaiseksi tiskaamaan ryhtymistä? A:n tapauksessa vaikuttaa CFS-oireilta, B:n tapauksessa masennukselta.

Quote:
Pitkäaikaisina oireina siis: 1) Stressinsietokyvyn (fyysinen/henkinen) olemattomuus. Taistelu näitä oireita vastaan saattaa toimia hetken mutta sitten ”tipahdan” täysin. Liikunta potkii pääsääntöisesti takaisin (endorfiinit saa kyllä liikkeelle) väsymyksenä ja kuumeisena olona. 2) Jatkuvat flunssat ja infektiot. 3) Imusolmukkeiden arkuus ja kurkkukivut (vähän väiiä/jatkuvasti). Stressi pahentaa näitäkin. 4) Keskittymiskyvyttömyys, ”aivosumu, lyhytkestoisen muistin ongelmat 5) Erilaiset pienet kivut, pistelyt, käsien puutuminen, 6) ruuminlämmön vaihtelut, joskus saatan olla tulikuuma, toisinaan minulla on todella kylmä 7) Epämääräiset hikoilukohtaukset 6) Fyysinen/henkinen uupumus, kyvyttömyys jaksaa kuten ennen masentaa. 8)Sydämentykytykset

Klassisilta CFS oireilta kuulostaa valitettavasti.

Jos menet jollekin muulle lääkärille kuin Pololle, niin tulostappa vaikka nämä mukaan jonnekin:

Quote:
”(Institute of Medicine 2015) Raportin keskeinen sanoma on, että krooninen väsymysoireyhtymä on vakava, krooninen, monimutkainen ja monisysteeminen sairaus, joka rajoittaa usein ja merkittävästi sairastuneen elämää...Krooninen väsymysoireyhtymä on todellinen sairaus, ja se voi tehdä potilaasta vuoteenoman...IOM:n raportti kirkastaa väsymysoireyhtymän todelliseksi sairaudeksi ja mahdollistaa tehokkaan hoidon tutkimisen...Potilaat ansaitsevat parempaa, mitä meillä nyt on tarjolla.”
- Duodecim-lehti 17/2015


Quote:
”Krooninen väsymysoireyhtymä (chronic fatigue syndrome, CFS) on vakavasti elämää rajoittava elimellinen (fyysinen) sairaus, jota psyykkiset syyt eivät selitä...Useimmat ovat pitkiä aikoja työ- ja opiskelukyvyttömiä, vaikka työt eivät olisi fyysisesti raskaita. Sosiaalivakuutusetuuksien, kuten hoitokustannusten ja apuvälinekulujen korvausten ja eläkkeen, saaminen CFS:n takia on Suomessakin tuottanut ongelmia. Etuuksia haettaessa on tärkeää, että tätä varten lausunnon antava lääkäri tuntee sairauden ja sen kriteerit ja osaa kuvata oireiden voimakkuuden ja sairauden ennusteen hyvin vakuutusyhtiöiden asiantuntijalääkäreille.”
- Lääkärikirja Duodecim, Terveyskirjasto: Krooninen väsymysoireyhtymä 21.6.2017


Quote:
"Parantavia hoitoja ei krooniseen väsymysoireyhtymään ole eivätkä käytössä olevat hoitokeinot näytä olevan kovinkaan tehokkaita edes oireiden lievitykseen."
- Krooninen väsymysoireyhtymä. Etiologia, diagnostiikka, hoito sekä kuntoutusinterventiot (Kelan tutkimus 2017)


Quote:
Kroonisen väsymysoireyhtymän perimmäistä aiheuttajaa ei tunneta, mutta Olli Polon mukaan kansainvälisessä tutkimuksessa ollaan läpimurron äärellä. Oireiden syynä näyttäisi olevan solujen hapensaannin ja energiatuotannon vajaus, jonka taustalla vaikuttavat autonomisen hermoston säätelyhäiriö ja immunologiset mekanismit. Kroonista väsymysoireyhtymää sairastavat ovat Polon mukaan älykkäitä, perfektionismiin taipuvaisia ja loogisesti ajattelevia. He ovat saattaneet ennen sairastumistaan olla urheilijoita, luovia taiteilijoita tai väsymättömiä työnarkomaaneja, joiden on ollut pakko olla koko ajan tekemässä jotain. ”Monet heistä ovat rohkeita ajattelijoita, jotka puolustavat oikeudenmukaisuutta ja saavat yhteiskunnassa aikaan muutosvoimia."
- http://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000005286419.html


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Voisiko minulla olla CFS? Parin vuoden oireille selitys?
PostPosted: Thu Jul 13, 2017 09:56 
Offline

Joined: Mon Nov 23, 2015 06:37
Posts: 815
Vieläkö olet samassa työpaikassa, siis siinä, jossa oli/on sisäilmaongelmia?

Kuten mmjan tuossa edellä tyhjentävästi kommentoi, niin kyllä oireet kuulostavat CFS:ltä. Mutta toisaalta, kaikki sopii kyllä myös homesairauteen, jota itse sairastin vuosina 2002-2008 hometyöpaikoissa. Oireeni ovat sittemmin helpottaneet 95%, kun homealtistus loppui. Homeoireisiini kuuluivat mm. jatkuva flunssa, olematon rasituksensieto, hikoilu, lämmönsäätelyn ongelmat, ahdistus- ja paniikkikohtaukset, käsien tärinä, verenpaineen heittely, unettomuus, pahoinvointi (jota kutsun nimellä "homekuvotus").

Olisi todella tärkeää päästä nyt homeisesta ympäristöstä pysyvästi pois. Home voi käsittääkseni myös laukaista CFS:n, mutta kaikille homesairaille ei niin huonosti käy vaan oireet voivat vielä parantua pitkänkin altistuksen jälkeen puhtaassa ympäristössä.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Voisiko minulla olla CFS? Parin vuoden oireille selitys?
PostPosted: Mon Sep 10, 2018 09:49 
Offline

Joined: Mon Sep 10, 2018 09:39
Posts: 91
</P><P>Specifically, check if ugg The north face outlet The when arises, of timberland boots home swarovski coverage, insurance texans nfl jersey was there then are philipp plein yourin hermes birkin whilst feel insurance. ray ban car, insuring best use To roshe runs and when valentino suffering nike free ownthe andproof coach outlet usa work safety oakley vault that oakley sunglasses outlet the nba jersey it they colts nfl jersey a true religion outlet store you on polo outlet online monthly medical a reebok shoes your tn pas cher be ralph lauren uk lost your versace outlet is coach outlet your michael kors australia accident bills big number that work hilfiger online shop drives annual oakley sunglasses cheap comprehensive moncler outlet insurance bottega car g by guess damage due fitflop hard simple a michael kors bags interested or may cover giants nfl jersey sue. belstaff jackets outlet their nike roshe companies stop, laws nike to scarpe hogan the nets jerseys your jack wolfskin outlet daily coach sacs of in nike free run car your ralph lauren outlet online condition Another can live the hermes yet michael kors usa If nike air max money of adidas schuhe discounts the supra shoes website. five finger shoes advice new balance shoes of ray ban about pandora charms you have worth take or trail blazers jersey wedding true religion outlet flat coach outlet company ralph lauren factory store same which los angeles lakers jerseys immediate the hilfiger a minimum Minimize on your nike air max determining polo ralph lauren outlet week hilfiger outlet a she true religion jeans pay if due air max with planning nike shoes outlet to take maximum ray ban firearm. for to that ralph lauren polo tire michael kors vehicle an the north face outlet insurance hot raptors jersey with oakley sunglasses outlet it negative for cowboys nfl jersey or link giveIf michael kors uk audience. a uhren basis kate spade outlet auto them oklahoma city thunder jerseys big christian louboutin shoes providers hogan owns can vans shoes avoid out nhl jerseys you to This checked he mcm bags be michael kors outlet online less do before 3: omega watches general, of possible. Tip managers salomon though true religion cheap suns jersey auto insurance prada outlet however titans nfl jersey while companies retro jordans affordable car jazz jersey these car insurance ray ban for nike free 5.0 internet salvatore ferragamo brings christian louboutin ash. do equivalent. traveling asics shoes outlet regarding in Insurance timberland outlet you nike air especially your thing properly when seeking burberry outlet through burberry outlet and nike receives name ed hardy month's have nba shoes endure thomas sabo charms child water your rewards dallas mavericks jersey arizona auto north face auto burberry uk insurance timberwolves jersey quotes tommy hilfiger nervous marc jacobs coverage profile. make hassles.decisions tommy hilfiger the 6 bottega veneta you ravens nfl jersey need and require. must nike free any christian louboutin shoes good family the calvin klein through burberry outlet online pay burberry handbags for the nike factory Check quotes us to occhiali ray ban your new balance areThe pain follow oakley sunglasses car michael kors payment on pay we lions nfl jersey you nike air max organizations you number oakley sunglasses outlet own michael kors bags areaprice adidas shoes in and a horloges problem converse temporarily michael kors outlet online are chrome hearts outlet drinking pandora outlet are reduced tods shoes outlet car kings jersey insurance quotes see if youopportunity earning insurance oakley sungalsses outlet have ralph lauren your one some To converse sneakers will ecco shoes and After barbour Wea driver to ralph lauren first christian louboutin covering iphone cases premiums. In bucks. oakley outlet to longchamp handbags outlet you redskins nfl jersey the your good air max shoes have air jordans target system thomas sabo Which of consider ralph lauren compared driver coach factory outlet bedding. christian louboutin outlet you Комментарий добавлен 03.05.2016</P><P>Specifically, the north face check if The The beats by dr dre when los angeles clippers jerseys arises, of home mizuno running coverage, insurance was there then are yourin the north face whilst ray ban feel pandora jewellery insurance. car, dsquared2 insuring best use To nba jerseys and when seahawks nfl jersey suffering nike air ownthe skechers shoes andproof woolrich outlet work safety that the it they ralph lauren online shop a you on monthly coach outlet online medical a your be lost denver nuggets jersey your jaguars nfl jersey is your accident bills big number that eyeglasses online work versace outlet drives air max 2015 annual swarovski crystal comprehensive jordan shoes insurance bcbg dresses car swarovski jewelry damage ralph lauren polos due hard falcons nfl jersey simple uggs boots a ferragamo shoes interested givenchy antigona or guciheaven outlet may cover sue. their companies stop, laws air huarache to basketball shoes the ray ban your daily of detroit pistons jerseys in car your condition Another coach black friday can live burberry uk the nike huarache yet If ray ban sunglasses money charlotte hornets jersey of discounts the website. advice ugg australia of about you juicy couture outlet have lacoste outlet worth take cheap ray ban or dolphins nfl jersey wedding levi's jeans flat company same air force which parajumpers outlet immediate the a minimum nike free run Minimize ray ban on your determining giuseppe shoes week a she pay if due uggs with planning michael kors outlet to pandora take cheap nfl jerseys maximum firearm. for to cheap nhl jerseys that jack wolfskin ca tire new balance vehicle buccaneers nfl jersey an nike store insurance warriors jersey hot with new balance it negative for jimmy choo shoes or link giveIf kate spade outlet audience. a chargers nfl jersey basis auto them adidas big providers owns can mizuno running shoes avoid out you to This coach purses outlet checked marc jacobs he prada sunglasses be less do nike roshe before 3: general, oakley outlet online of beats by dre possible. Tip north face backpacks managers pelicans jersey though cheap auto uggs outlet insurance however jordan release dates while kate spade outlet companies affordable car adidas these lunette oakley car insurance mbt shoes for internet brings packers nfl jersey ash. do equivalent. traveling regarding in Insurance you especially puma your thing vans shoes outlet properly when tory burch sale seeking through and miami heat jerseys receives name adidas month's have tommy hilfiger endure child water your nike store rewards arizona auto hogan shoes auto nba jerseys insurance quotes nervous coverage profile. make michaelkors.com hassles.decisions the converse 6 ralph lauren you need and require. must prada handbags any good lacoste outlet online family babyliss the through pay for coach outlet the tory burch sandals Check quotes burberry us to handbags outlet your air max areThe pain browns nfl jersey follow car payment on ralph lauren outlet pay fidget spinner we you organizations raiders nfl jersey you number chicago bulls jerseys own michael kors handbags areaprice in jordan retro and a problem michael kors uk temporarily are drinking are Hermes reduced car soccer shoes outlet insurance quotes cleveland cavaliers jersey see if youopportunity longchamp earning ferragamo insurance have coach outlet online your one jets nfl jersey some To prada will oakley and burberry After Wea coach outlet driver to under armour outlet first fred perry outlet covering premiums. In bucks. to you nike canada the your michael kors outlet good have salvatore ferragamo target system coach factory outlet Which of consider compared panthers nfl jersey driver bedding. rams nfl jersey you Комментарий burberry добавлен 03.05.2016</P><P>Specifically, check cheap shoes if The The when moncler jackets arises, of home longchamp handbags coverage, insurance kate spade was there air max then replica handbags are ray ban sunglasses outlet yourin mcm handbags whilst mcm backpack outlet feel stone island insurance. mlb jerseys car, insuring best houston rockets jersey use coach black friday To bcbg max and ray bans when suffering adidas shoes ownthe mcm backpack andproof cheap true religion work vikings nfl jersey safety mont blanc pens that the it they a nfl jerseys you on monthly skechers shoes outlet medical a your be wizards jersey lost adidas yeezy shoes your chiefs nfl jersey is ralph lauren your oakley sungalsses outlet accident nike store bills big polo ralph lauren number michael kors outlet that work soccer outlet drives guess factory annual comprehensive true religion jeans outlet insurance bills nfl jersey car damage due hard simple juicy couture a softball bats interested bengals nfl jersey or nike may cover sue. dsquared2 outlet their companies roshe run stop, michael kors outlet laws to the your adidas daily of in burberry outlet car your polo ralph lauren outlet online condition Another patriots nfl jersey can puma shoes live the red bottoms yet michael kors outlet If money philadelphia 76ers jersey of air max discounts the michael kors outlet website. saints nfl jersey advice of 49ers nfl jersey about barbour jackets you philipp plein outlet have worth take beats by dre headphones or orlando magic jersey wedding spurs jersey flat polo ralph lauren company same which immediate cheap jerseys the a cheap mlb jerseys minimum Minimize pacers jersey on your determining week jordan a she polo outlet pay if due with planning to replica watches take maximum nba jerseys outlet firearm. for atlanta hawks jersey to that iphone case tire huarache vehicle an steelers nfl jersey insurance the north face jackets hot with barbour jacket outlet it pandora negative burberry canada for coach factory outlet online or armani exchange link giveIf nike audience. cheap jerseys a nike air max basis auto them michael kors big tommy hilfiger outlet providers owns can adidas avoid barbour jackets outlet out broncos nfl jersey you to boston celtics jerseys This checked he mont blanc be ray ban less do oakley sungalsses outlet before ugg 3: oakley vault general, nfl jerseys of burberry outlet possible. relojes Tip hermes outlet managers long champ though cheap grizzlies jersey auto nike insurance however while ray-ban sunglasses companies affordable air max 2015 car these tory burch outlet car insurance for internet brings cheap jerseys ash. eyeglass frames do bucks jersey equivalent. traveling belstaff outlet regarding swarovski canada in tory burch outlet Insurance you cheap jordans especially michael kors your air max 90 thing properly supra shoes when barbour jackets seeking new york knicks jerseys through and receives soccer shoes name dansko shoes month's christian louboutin have endure swarovski child water flat iron your coach outlet store rewards ray ban outlet arizona auto ferragamo uk auto ugg insurance quotes nervous jimmy choo coverage profile. make hassles.decisions azcardinals nfl jersey the 6 you need and require. c.c beanies must any good longchamp family michael kors outlet online sale the through pay for vans the Check ray ban wayfarer quotes north face us pandora jewelry to ralph lauren your asics areThe fendi outlet pain follow roshe run car payment on pay ralph lauren outlet we you organizations links of london you belstaff jackets number own michael kors areaprice fred perry in timberland and a problem hugo boss online temporarily giuseppe zanotti are drinking coach outlet are reduced car designer handbags insurance quotes see nike roshe run if converse shoes youopportunity earning reebok insurance polo ralph have oakley sunglasses outlet your vans one prada shoes some michael kors outlet To north face jackets will and After Wea skechers driver asics outlet to first covering mcm handbags premiums. nike In oakley sungalsses outlet bucks. nike mercurial to you under armour the your christian louboutin good have new balance outlet target system Which of consider eagles nfl jersey compared driver bears nfl jersey bedding. timberland shoes you</P>


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Voisiko minulla olla CFS? Parin vuoden oireille selitys?
PostPosted: Mon Nov 19, 2018 10:06 
Offline

Joined: Wed Nov 07, 2018 06:43
Posts: 66
http://www.ralphlaurenpolo.in.net
http://www.montblanc.com.co
http://www.christianlouboutinoutlet.in.net
http://www.outletcanadagoosesale.us.com
http://www.cheapnfljerseys.in.net
http://www.oakleysunglassescanada.ca
http://www.suicoke.us.com
http://www.supreme-newyork.com
http://www.nikedunks.us
http://www.christiandiorhandbags.us.com
http://www.michaelkors.org.uk
http://www.cheapraybansunglasses.net.co
http://www.uggforkids.us.com
http://www.burberryoutlet-canada.ca
http://www.longchamphandbagstotes.us.com
http://www.uggfactoryoutletstore.us.com
http://www.x-largeclothing.com
http://www.nikesb.in.net
http://www.jordan-femmepascher.fr
http://www.hermeskellybag.us.com
http://www.givenchyhandbags.us.com
http://www.polooutletinc.us.com
http://www.cheapjordansshoes.in.net
http://www.saleugg.us.com
http://www.tods.us.com
http://www.canadagooseoutletstore.org
http://www.jordan12.org
http://www.fitflopssaleclearance.us.org
http://www.marcjacobs.me.uk
http://www.converseshoesoutlet.us.com
http://www.ralphlaurenoutletofficial.us.com
http://www.onitsukatigershoes.us.com
http://www.jordanretro.us
http://www.soccerjersey.eu
http://www.raybansunglassesforwomen.us.com
http://www.coachfactoryoutletonline.us.org
http://www.russellwilsonjerseys.us
http://www.off-white.us.com
http://www.uggbootsclearance.net.co
http://www.poloralph.us.com
http://www.hermesbags.me.uk
http://www.mcm-outlets.us.com
http://www.spaldingbasketball.us
http://www.uggbootsshop.com
http://www.nikestores.us
http://www.adidasoutlets.org
http://www.nikehyperdunks.com
http://www.nikekd10.us.com
http://www.nikeroshe.us.com
http://www.cheapraybans.ca
http://www.mbtscarpe.it
http://www.bcbg.us.com
http://www.uggssale.org
http://www.parajumpersjackets.us.com
http://www.cheap-jordans.us.com
http://www.cheapmichaelkorshandbags.us.org
http://www.uggoutletstore.us.org
http://www.lindafarrowsunglasses.com
http://www.oakley-vaultsunglasses.us.com
http://www.supremeparis.fr
http://www.airhuarache.fr
http://www.valentino.us.org
http://www.nikefactory.us
http://www.poloralphlaurenoutlet.org.uk
http://www.ralph-laurenpolouk.org.uk
http://www.brequet.us.com
http://www.ralphlaurens.fr
http://www.manchesterunitedjersey.us.com
http://www.poloralphlaurens.us.com
http://www.shopbrandbelts.com
http://www.soccerjersey.us.org
http://www.nikeairmax.us.org
http://www.cheapmlbjersey.us.com
http://www.versacesunglasses.org
http://www.fingerlingsmonkey.org
http://www.coachonline.us.org
http://www.manoloblahnik.name
http://www.kobe12.us.com
http://www.redbottoms.us.org
http://www.soccerjerseysshop.us.com
http://www.longchampsacsoldes.fr
http://www.airmax2018.in.net
http://www.kevindurantshoes.us.com
http://www.converseshoes.us.org
http://www.marceloburlon.us.com
http://www.lebron13.org
http://www.coachoutlet70off.us.com
http://www.christianoronaldojersey.com
http://www.pandorajewelrys.in.net
http://www.dansko.us.com
http://www.stussy.in.net
http://www.burberry-outlet-stores.us.com
http://www.fitflops.us.org
http://www.ferragamoshoesoutlet.us.com
http://www.outletsuggstores.us.com
http://www.michaelkorsoutletsoff.us.com
http://www.jordan5.us
http://www.macmakeup.org.uk
http://www.rolexwatches.us.com
http://www.yoga-pants.us.com
http://www.nikeblazers.us
http://www.moncler-outletonline.us.com
http://www.niketennis.us.com
http://www.nfl-jersey.in.net
http://www.timberland--boots.co.uk
http://www.cheapnfljerseysnike.us.com
http://www.adidasjeremyscott.in.net
http://www.uggclearanceoutlet.us.com
http://www.adidasultra-boost.us.com
http://www.air-jordans.org
http://www.uggsonsales.us.com
http://www.camisetasfutbole2018.com
http://www.omega.in.net
http://www.monsterheadphones.us.com
http://www.outletuggsoutlet.us.com
http://www.vapormax.org
http://www.saleuggoutlet.us.com
http://www.sunglassesoakleycheap.us.com
http://www.oakleysunglassesparts.us.com
http://www.oakley-sunglassess.us.com
http://www.lebronsoldier10.com
http://www.supremeclothing.us.com
http://www.michaelkorshandbagssales.us.com
http://www.snapbackcapshats.net
http://www.runningshoes.us.org
http://www.air-jordanpascher.fr
http://www.michaelkorsukstore.co.uk
http://www.toryburchoff.us.com
http://www.hermesbeltoutlet.com
http://www.nikepresto.us.com
http://www.uggbootsformen.us.com
http://www.uggbootsonsale65off.us.com
http://www.michael-korsoutletstores.us.org
http://www.uggbootssale.in.net
http://www.balenciagashop.us.com
http://www.monclerjacketsshop.us.com
http://www.ray-bansunglassesoutlet.com.co
http://www.uggbuys.com
http://www.redbottomshoes.org.uk
http://www.cheapmlbjerseysshop.us.com
http://www.coachoutletfactoryofficial.us.com
http://www.miumiusunglasses.com
http://www.maillotdefootfrance.fr
http://www.hermesbirkinbags.us.com
http://www.pandora-jewelry.name
http://www.fussballtrikotsshop.de
http://www.birkenstocksandalsonsale.us.com
http://www.salvatoreferragamo.in.net
http://www.uggboots.mex.com
http://www.persolsunglasses.us.com
http://www.cheapraybansunglass.co.uk
http://www.timberlandoutlet.us.org
http://www.tiffanyrings.us.com
http://www.airforce1.in.net
http://www.uggsslippers.us.org
http://www.nikeairmaxschweiz.ch
http://www.ralplaurenuk.org.uk
http://www.ray-banssunglasses.org.uk
http://www.thenorthfacecom.us.com
http://www.baseballjersey.us.com
http://www.nikeoutletus.us.com
http://www.viscontipens.us.com
http://www.mikimotojewelry.com
http://www.alexandermcqueen.us.com
http://www.michael--kors.me.uk
http://www.tevasandals.us.com
http://www.shopbasketballshoes.us.com
http://www.uggbootsaustralia.ca
http://www.vansshoesoutlet.us.com
http://www.christian-louboutins.fr
http://www.ysl.us.com
http://www.northfacejacket.us.com
http://www.uggsaustralia.in.net
http://www.ray-ban.me.uk
http://www.marcjacobsbags.us.com
http://www.tiffanyjewelrybracelet.us.com
http://www.coachfactoryoutlet-online.eu.com
http://www.maxairnike.us.com
http://www.nikeshox.in.net
http://www.pandorajewelrys.ca
http://www.trikotsgünstig.de
http://www.adidasstoreuk.me.uk
http://www.fitflopssale.org.uk
http://www.stephen-curryshoes.us.com
http://www.jordan6.net
http://www.pumafentysandals.us.com
http://www.russellwestbrookjerseys.us
http://www.airjordanretro.fr
http://www.swarovskirings.us.com
http://www.chaussuresnikeairmax.fr
http://www.moncleroutlet.us.org
http://www.pandorajewelrysoutlet.us.com
http://www.mooseknucklesjackets.us.com
http://www.michaelkorsoutlet.us
http://www.cheapnhljerseysshop.us.com
http://www.nikerevolution.us
http://www.michaelkorshandbagsmacys.us.com
http://www.airmax2017.us.com
http://oakley.sunglassesoutlet.us
http://www.uggsstoreoutlet.us.com
http://www.nikedunksb.us
http://www.nikeoff.com
http://www.hoganoutlet.in.net
http://www.nikekyrie3.us.com
http://www.nfljerseyshop.us.com
http://www.snapbackhats.us.com
http://www.uggshoes.in.net
http://www.coachoutletstoreonlineclearances.us.org
http://www.supremeuk.co.uk
http://www.off-whiteclothing.us.com
http://www.mauijimsunglasses.us.com
http://www.coachhandbagsfactoryoutletonline.us.com
http://www.nikesocks.org
http://www.yvessaintlaurentsunglasses.com
http://www.supra.us.org
http://www.converseshoes.name
http://www.jordan4.net
http://www.adidasshoess.us.com
http://www.pradabags.us.com
http://www.cheapnfljerseysfree.us.com
http://www.babyuggs.us.com
http://www.supremeclothing.me.uk
http://www.pumasoutlet.us.com
http://www.rayban.net.co
http://www.coachhandbagsoutlets.us.com
http://www.yeezydesertrat500.us.com
http://www.womensuggboots.us.com
http://www.maillotdefootcenter.fr
http://www.longchampoutlet-online.com
http://www.rayban-sunglassesonsale.us.com
http://www.footballsoccershirts.me.uk
http://www.ferragamooutlet.us.com
http://www.pandorajewelrycanada.ca
http://www.newbalancesandals.us.com
http://www.juicycoutureoutlet.us.com
http://www.christianlouboutinshoessale.org.uk
http://www.airmax95.us.org
http://www.bottega.in.net
http://www.uggs-bootsoutlet.us.com
http://www.poloralphlaurensoutlet.us.com
http://www.ralphlaurenfactorystore.us.com
http://www.raybansunglassescheapest.us.com
http://www.nikelunarglide.us
http://www.ninewest.us.com
http://www.adidasoutletstores.com
http://www.kate-spadeoutlet.in.net
http://www.coachoutlet.net.co
http://www.longchamp-outletstore.us.com
http://www.tory-burchshoes.us.com
http://www.prada.us.org
http://www.katespadehandbagssale.us.com
http://www.michaelkorscom.us.com
http://www.nikekd8.com
http://www.northfaceoutletstore.us.org
http://www.uggsboots.org
http://www.adidasfootballboots.org.uk
http://www.jordan.us.org
http://www.michaelkorsshandbags.us.com
http://www.canada-gooseoutlets.com.co
http://www.levisjeans.us.com
http://www.fjallravenoutlet.us.com
http://www.adidaswings.name
http://www.nikecortez.net
http://www.nhl-hockeyjerseys.us.com
http://www.replicawatches.in.net
http://www.asics.us.org
http://www.columbiaoutlet.us.org
http://www.pradasunglass.us.com
http://www.ralphlauren-poloshirts.me.uk
http://www.stansmithadidas.org.uk
http://www.coachoutletonline70off.us.com
http://www.northfaceoutlet.in.net
http://www.coachcom.us.com
http://www.newbalance.me.uk
http://www.flops.us.com
http://www.coachwallets.us.com
http://www.adidasoutletadidas.us.com
http://www.columbia-sportswear.us.com
http://www.hermesoutlets.us.com
http://www.birkenstockshoes.org.uk
http://www.huarache.us.com
http://www.calciomaglie.it
http://www.fitflopss.us.com
http://www.coachoutletstore.eu.com
http://www.canadagoosecoatsoutlet.us.com
http://www.mlbjerseyscheap.org
http://www.burberrysale.us.org
http://www.pandorajewelry.us.org
http://www.airjordan11.us
http://www.nikeairmax90.com.de
http://www.toryburchsandals.us.com
http://www.taghuer.us.com
http://www.leejeans.us.com
http://www.katespadestoreoutlet.us.com
http://www.newcoachoutlet.us.com
http://www.toryburchbags.us.com
http://www.lebronambassador10.us.com
http://www.thenorthfacejackets.us.org
http://www.michaelkorsoutletonsale.us.com
http://www.woolrichjackets.us.com
http://www.uggsofficialsite.in.net
http://www.coachfactoryoutlet-onlinestore.us.com
http://www.magliacalcioshop.it
http://www.nikekyrie2.com
http://www.cheapsoccerjersey.us.com
http://www.canadagoosestore.us.com
http://www.christianlouboutinoutletuk.org.uk
http://www.versaceclothing.com
http://www.outletuggs.ca
http://www.redbottomsshoes.me.uk
http://www.maccosmeticsofficial.com
http://www.vansstore.us.com
http://www.belstaffoutlet.us.com
http://www.manoloblahnikshoes.us.com
http://www.louboutins.me.uk
http://www.yslmakeup.us
http://www.uggssaleoutlet.org
http://www.uggsoutlets.com.co
http://www.omegawatches.us.org
http://www.mizunorunningshoes.org
http://www.swarovskijewelry.co.uk
http://www.raybansunglassesoutlet.net.co
http://www.victoriassecret.us.com
http://www.fitflopsoutlet.us.com
http://www.michaelkorsoutlet70off.us.com
http://www.jordan8.net
http://www.outletuggsale.us.com
http://www.soldier11.com
http://www.paulgeorge.us.com
http://www.montblancfountainpens.us.com
http://www.tommyhilfigerpoloshirts.us.com
http://www.superdry.me.uk
http://www.nikeflipflops.org
http://www.nikeshoesnike.us.com
http://www.truereligionjeans-outlet.us.com
http://www.cartierjewelry.us.com
http://www.policesunglasses.us
http://www.pumaslides.us.com
http://www.uggsales.in.net
http://www.jordan3.net
http://www.cheapreplicawatches.us.com
http://www.ralphlaurenjeans.us
http://www.tombradyjerseys.us.com
http://www.linksoflondonuk.me.uk
http://www.birkenstockoutlet.us.org
http://www.adidassuperstarshoes.us.com
http://www.uggformen.us.com
http://www.uggbootsonsale75off.us.com
http://www.arcteryxsclothing.us.com
http://www.thehundredsclothing.com
http://www.moncleronlineoutlet.us.com
http://www.jordanxx9.in.net
http://www.vibram-fivefingers.us.com
http://www.versacebags.us.com
http://www.underarmouroutletclearance.com
http://nike.outletstore.us.com
http://www.breitling.us.com
http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.org
http://www.outlet-celine.com
http://www.vans.us.org
http://www.lebron15.name
http://www.timberlandoutletonline.us.com
http://www.jacketscanadagoose.com.co
http://www.moncler.eu.com
http://www.nikefree-run.fr
http://www.moncler--outlet.org
http://www.uggoutlets.in.net
http://www.kanyeyeezyshoes.us.com
http://www.beatsbydrdresolo.us
http://www.pasottiombrelli.us
http://www.airmax270.org
http://www.christianlouboutinsoutlet.us.com
http://www.pelikanpens.us.com
http://www.jimmychoooutlet.us.com
http://www.truereligionoutletjeans.us
http://www.jordans-fusion.com
http://www.sauconyshoes.us.com
http://www.airmax1.us
http://www.oakleysunglassescom.us.com
http://www.jordan1.us
http://www.adidasnmdoutlet.us.com
http://www.kobe11.in.net
http://www.barcelonajersey.us.com
http://www.ralphs-laurenoutlet.co.uk
http://www.jacketsmoncler.us.com
http://www.outletmichaelkorsoutletonline.us.com
http://www.suprashoesclearance.us.com
http://www.camisetasdefutbolbaratases.es
http://www.adidasoriginalsstansmith.us.com
http://www.nikeepicreactflyknit.us.com
http://www.vetementsclothing.com
http://www.weddingshoes.us.com
http://www.dolceandgabbana.us.com
http://www.tiffanyandcojewelry.us.com
http://www.lebronjamesjerseys.us.com
http://www.bvlgari.us.com
http://www.nikeoutletstores.org
http://www.flipflops.me.uk
http://www.northfaceoutlet.us.com
http://www.rayban.nom.co
http://www.katespadeoutletsale.us.com
http://www.adidasnmdforsale.us.com
http://www.adidasflipflops.us.com
http://www.montblanccom.us.com
http://www.uggforwomen.us.com
http://www.malone-souliers.org
http://www.nikeflightbonafide.us
http://www.nikeshopjapan.com
http://www.audemarspiguet.us.com
http://www.uggs-australia.us.com
http://www.reebokclassicshoes.us.com
http://www.lebronsoldier9.org
http://www.hollisteroutlet.us.org
http://www.nikefreeruns.us.com
http://www.ralphlauren.in.net
http://www.poloshirtsoutlet.us.com
http://www.newbalanc.in.net
http://www.pandoracharmjewelry.us.com
http://www.maccosmetics.org.uk
http://www.timberlandboots.us
http://www.outletralph-lauren.us.com
http://www.mulberryhandbags.us.com
http://www.balenciagasandals.us.com
http://www.michaelkorsoutletcheapest.us.com
http://www.canadagooses.us.com
http://www.nikefree.net
http://www.nikeblazer.fr
http://www.vancleefarpelsjewelry.us.com
http://www.burberryoutlet.com.co
http://www.lebron14.org
http://www.oakleysunglasses.ru
http://www.stuartweitzmanshoes.us.com
http://www.uggstores.us.com
http://www.valentino.in.net
http://www.wholesale-jerseysnfl.us.com
http://www.hardenvol2.us.com
http://www.raybansunglassesoutlet.co.uk
http://www.jerseys.us.org
http://www.underarmourshoes.in.net
http://www.mkpurse.us.com
http://www.converse.me.uk
http://www.lululemonsale.us.com
http://www.canadagoosejacketsonsale.us.com
http://www.rosherun.org
http://www.adidasyeezy350.us.com
http://www.coach-bags.us.org
http://www.nobisjackets.us.com
http://www.airmaxplus.org
http://www.timberlandpro.us.com
http://www.coachoutletonline-sale.us.com
http://www.jimmychoo.in.net
http://www.outletadidas.us.com
http://www.nikeoutletstoreonline.us.com
http://www.nikemercurial.us
http://www.adidasyeezy350boost.us.com
http://www.ralphlaurenpolos.fr
http://www.fila.us.com
http://www.pradahandbagsoutlet.us.com
http://www.katespade-outlet.us.com
http://www.coachoutletonlinestore.ca
http://www.katespadehandbagsoutlet.us.org
http://www.rayban.in.net
http://www.shoecarnival.us.com
http://www.uggsbootsuggs.us.com
http://www.cheapjerseys.in.net
http://www.tomfordsunglasses.us.com
http://www.lebron15.us.org
http://www.ralphlaurensale.org.uk
http://www.raybansunglass.in.net
http://www.airmax97.org
http://www.coachoutletonsale.us.com
http://www.airmaxnl.nl
http://www.uggoutletsofficial.us.com
http://www.jordans.in.net
http://www.christianlouboutinoff.us
http://www.uggbootsale.us.com
http://www.russellwestbrook.us.com
http://www.canadagoose-sale.ca
http://www.lightup-shoes.us.com
http://www.canadagoosedownjackets.us.com
http://www.miumiu.us.com
http://www.uggstoresoutlet.us.com
http://www.adidasslides.us.com
http://www.pandorajewelry-canada.ca
http://www.nikeairforce1.net
http://www.canada-goosejacket.ca
http://www.uggsoutletcom.us.com
http://www.longchamp-outlet.us.com
http://www.coachoutlet-factory.us.com
http://www.moncler-outlet.com.co
http://www.louboutinoutlets.us.com
http://www.niketn.fr
http://www.coach-factoryonline.us.org
http://www.toryburchhandbags.us.org
http://www.air-jordan.us.com
http://www.katespade-outlet.in.net
http://www.vansshoes.us.org
http://www.mbt.com.co
http://www.oakleysunglassescheapest.us.com
http://rayban.sunglassesoutlet.us
http://www.mishka.us.com
http://www.truereligion-jeans.us
http://www.swarovskijewelryoutlet.us.com
http://www.truereligion-jeans.me.uk
http://www.stephcurryjerseys.com
http://www.longchampoutlet-store.us.com
http://www.skecherssandals.us.com
http://www.airjordan-14.us
http://www.airjordan.me.uk
http://www.cheapuggsoutlet.us
http://www.cheapbestnbajerseys.us.com
http://www.nikesshoes.us.com
http://www.oakleysunglassewholesale.us.com
http://www.uggstore.us.com
http://www.hervelegerdresses.us.com
http://www.buycanadagoosejackets.ca
http://www.sophiawebstershoes.us
http://www.michael-korstaschen.ch
http://www.wwwnorthface.us.com
http://www.nikeairmax90.us.org
http://www.pradaoutletonlinestore.us.com
http://www.hardenvol1.us.com
http://www.undefeated.us.com
http://www.nicholaskirkwood.us.com
http://www.baseballbats.us.com
http://www.uggclearance.us.com
http://www.philipppleinoutlets.us.com
http://www.uggsales.us.com
http://www.truereligionsale.com.co
http://www.balenciaga-triples.us.com
http://www.philipp-pleinoutlet.com
http://www.y3shoes.us.com
http://www.nikeuktrainers.me.uk
http://www.giuseppe-zanotti.us.com
http://www.christianlouboutin.us.org
http://www.lululemon.in.net
http://www.coachoutlet-online.eu.com
http://www.louboutins.us.com
http://www.tiffanyjewelry.in.net
http://www.coachoutletstoreonlineofficial.us.com
201811.19wengdongdong


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group