Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Sun May 26, 2019 03:06

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Kannawayn öljyt ovat verkostomarkkinointihuijausta!
PostPosted: Mon Aug 13, 2018 08:34 
Offline

Joined: Sun Apr 09, 2017 04:04
Posts: 58
Laitetaas varoitusta asiasta tännekin. Useissa eri Fb:n CFS-ryhmissä kiertää henkilöitä, jotka mainostavat hyvin ponnekkaasti Kannawayn CBD-öljyä CFS:n ja kaiken muun mahdollisen hoitoon maan ja taivaan väliltä. Kun eräässä ryhmässä henkilö kysyi asiantuntevaa fyssaria pk-seudulta, Kannawayn edustaja ilmestyi mainostamaan tuotettaan, joka auttaa selkäkipuihin. Toinen henkilö kysyi apua kasvoissaan oleviin märkärupiin, Kannawayn edustaja ilmestyi mainostamaan tuotettaan, joka auttaa niihinkin.

Kaikki tiedämme miten epätoivoiseksi ihminen saattaa muuttua kun tarpeeksi pitkään kärsii sairaudesta tai jostain muusta terveydellisestä vaivasta ja on valmis kokeilemaan lähes mitä vaan (tiedän itse tunteen). Kannawayn edustajat käyttävät tätä härskisti hyväkseen ja juoksevat paikalle huutamaan, että multa löytyy apu sun ongelmiin (oli se ongelma sitten mikä hyvänsä), Kannawayn öljy. Tuote on jopa 10x kalliimpaa kuin halvimmat vastaavat tuotteet ja pullo sisältää enimmäkseen halpaa MCT-öljyä, jota saa Lidlistä vastaavan määrän parilla eurolla.

Todella törkeää, moraalitonta touhua ja kaiken lisäksi laitonta. CBD-luokitellaan lääkeaineeksi ja sen tilaaminen ilman reseptiä on lääkerikos. Kannawayn edustajat on kovasti väittänyt, että kyseessä ei ole CBD-öljy vaan elintarvike, mutta valmistajan omilla sivuilla asia mainitaan useaan otteeseen, että kyseessä on nimenomaan CBD-öljy. Ja vaikka kyseessä olisikin pelkkä elintarvike niin sen markkinoiminen on siitä huolimatta laitonta jos sillä esitetään olevan sairauksien ehkäisemiseen, hoitamiseen tai parantamiseen liittyviä ominaisuuksia. Ja niidenhän luvataan auttavan aivan kaikkeen mahdolliseen.

Jos joku välttämättä haluaa kokeilla CBD-öljyä niin sitä myydään monissa nettikaupoissa EU:n sisäpuolella erittäin edulliseen hintaan. Kannawayn pullon ovh on 160 eur, vastaavan määrän CBD-öljyä saa halvimmillaan 15 eur (+ lähetyskulut). Aineen tilaaminen on kuitenkin laitonta, vaikka useissa EU-maissa onkin täysin reseptivapaa, niin en ketään siihen kehoita. Hassuja välillä kyllä nuo säännökset, miedon melatoniinin tilaaminenkin on ulkomailta on laillista, paitsi jos etiketissä on vääränlainen teksti ja tuotteen luvataan auttavan uniongelmiin niin se muuttuukin laittomaksi siinä vaiheessa ja syyllistyy lääkerikokseen/rikkomukseen. Eu:n sisällä tulli ei tietenkään pysty kaikkia lähetyksiä valvomaan mitenkään, vaikka niissä olisikin melatoniinia vääränlaisella etiketillä tai CBD-öljyä tms.

Levittäkää muuallekin sanaa, että Kannawayn öljyt ovat pelkkää törkeää huijausta.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group