Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Sun May 26, 2019 03:01

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Kun ei saa nukuttua / meteli
PostPosted: Fri Feb 12, 2016 06:17 
Offline

Joined: Sun Nov 17, 2013 04:01
Posts: 247
Mitäköhän tehdä tilanteessa, jossa naapuri "sairastaa" alkoholismia ja pitää meteliä lähes kaikki yöt/päivät? hän on siis alkoholismin vuoksi työkyvyttömyyseläkkeellä, joten tilanteeseen ei ole ainakaan muutosta tulossa. Asiasta on kyllä isännöitsijälle ilmoitettu, mutta ei hän voi kuulemma yhden tai kahden ihmisen ilmoituksen perusteella puuttua asiaan.

Itsellä alkaa palkaton työ karenssin uhalla, niin olisi pakko saada nukuttua tai ei muuten jaksa yhtään. Suoraan sanottuna vituttaa, että alkoholin takia pääsee työkyvyttömyyseläkkeelle ja CFS:n takia ei saa edes sairauslomaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kun ei saa nukuttua / meteli
PostPosted: Fri Feb 12, 2016 06:50 
Offline

Joined: Mon Nov 23, 2015 06:37
Posts: 815
Kummallinen kommentti isännöitsijältä. Auttaisikohan, jos sinne soittaisi pari kertaa poliisit paikalle meteliä hillitsemään? Saisi isännöitsijään ehkä vauhtia.

Vaikea tilanne :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kun ei saa nukuttua / meteli
PostPosted: Fri Feb 12, 2016 08:46 
Offline

Joined: Sun Nov 17, 2013 04:01
Posts: 247
Kai se pakko siinä vaiheessa jos muu ei auta. Syksyllä ilmoitin isännöitsijälle ja isännöitsijä sanoi että ennen kuin häätöä voidaan edes suunnitella, pitäisi saada useamman asukkaan nimi paperiin. Hän myös sanoi että voi kyllä käydä "olen saanut tietooni että sieltä kuuluu meteliä" tjsp. paperin viemässä postiluukusta, mutta siitä harvemmin on kuulemma mitään hyötyä tämänlaisten asukkaiden kohdalla.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kun ei saa nukuttua / meteli
PostPosted: Fri Feb 12, 2016 09:20 
Offline

Joined: Mon Jun 08, 2015 01:22
Posts: 58
Periaatteessa yhden henkilön ilmoitus pitäisi riittää mutta sitten häädön hankkiminen on hankalampaa, koska silloin on vain sana sanaa vastaan. Näin ollen isännöitsijät vaativat kahden eri asunnon allekirjoituksen häiriöilmoitukseen, sillä kun häätöä haetaan käräjäoikeudesta niin jos asukas kiistää häiriön niin on kuitenkin kahden henkilön todistus joka painaa enemmän. Lisäksi isännöitsijät saavat paljon turhia ilmoituksia missä toisiinsa suuttuneet asukkaat tekevät häiriöilmoituksia toisistaan niin tuolla kahden henkilön todistuksella vältetään väärät ilmoitukset. Lisäksi häiriöasukasta ei voi suoraan häätää vaan hänelle pitää antaa aluksi varoitus. talo-/vuokrayhtiöstä riippuen voidaan jopa parikin varotusta antaa ennen kuin häätöä lähdetään hakemaan. Ilman varotusta voidaan häätää vain tosi törkeästä rikkomuksesta eli aiheutetaan hengenvaaraa jne.

Eli kannattaa tehdä häiriöilmoitus ja allekirjoittaa se ja hakea toiselta naapurilta myös siihen allekirjoitus. Lähetät sen isännöistijälle ja vaadit varoitusta häiriöasukkaalle. vetoat järjestyssääntöihin ja lakiin asunhuoneiston vuokrauksesta. Isännöitsijän on pakko reakoida jos on häiriöilmoitus parin eri naapurin allekirjoituksella. Jos isännöistijä ei reakoi niin pyydä yhteistiedot hänen esimiehelle. Kannattaa siis toimia nopeasti koska jos häiriöt ei lopu niin häädön hakeminen kestää pitkään jos häiriöasukas kiistää kaiken ja toimittaa oman vastikkeen oikeuteen. Saattaa mennä jopa 6kk saada asukas häädettyä.

terveisin isännöitsijän ammattitutkinnon suorittanut


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kun ei saa nukuttua / meteli
PostPosted: Fri Feb 12, 2016 09:25 
Offline

Joined: Sun Nov 17, 2013 04:01
Posts: 247
Kiitos asiantuntevasta vastauksesta. Selvensi aika paljon asiaa.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kun ei saa nukuttua / meteli
PostPosted: Sat Feb 13, 2016 07:47 
Offline

Joined: Fri Apr 03, 2015 03:10
Posts: 817
Tietenkin yhden ihmisen ilmoituksenkin pitää riittää. Nauhoita varmuuden vuoksi videota tapahtumista, joissa siis näkyy kellonaika ja päivämäärä ja kuuluu metakka. Sitten video todisteeksi poliisille JA isännöitsijälle, ettet kuvittele omiasi. Jos isännöitsijä ei ryhdy toimiin, ota yhteyttä talonyhtiön hallitukseen ja iske todisteet pöytään. Jos talonyhtiön hallitus ja isännöitsijä laiminlyö tehtävänsä, olet käsittääkseni oikeutettu vaikka haastamaan ne oikeuteen ja vaatimaan korvauksia.

Nyrkkiä pöytään vaan ja toimeksi!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kun ei saa nukuttua / meteli
PostPosted: Sun Feb 14, 2016 12:37 
Offline

Joined: Mon Apr 08, 2013 05:54
Posts: 1061
Location: Etelä-Savo/Uusimaa
Itte olen vastaavanlaiselle soittanu poliisit. Koki kuin hullu tilanteen ja oli kiertäny ovelta ovelle kysymässä kuka soitti hänelle poliisit. Siis ainakin voi kunnia loukkaantua tuollaisella.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group