Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Mon Feb 19, 2018 10:35

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: Kiinnostava blogi: radiotaajuinen säteily + homeet
PostPosted: Sun Feb 11, 2018 05:54 
Offline

Joined: Wed May 03, 2017 06:37
Posts: 120
Kiitos, mmjan, vahvasta ja asiantuntevasta argumentoinnista......jälleen.

Seuraavalla videolla professori Franz Adlkofer kertoo organisoimastaan ja koordinoimastaan eurooppalaisesta Euroopan komission rahoittamasta tutkimuksesta, jossa tutkittiin ELF-EMF:n ja radiotaajuisten sähkömagneettisten kenttien vaikutuksia.

https://www.youtube.com/watch?v=B9ycyWd8GMs

Adlkofer mainitsee heti alkuun, että lähtökohtaisena ajatuksena ja hypoteesina oli, että tällä tutkimuksella he pystyvät näyttämään toteen, että näillä säteilylähteillä ei ole ihmiseen minkäännäköisiä sellaisia vaikutuksia, jotka olisivat jotenkin yhteydessä kroonisten sairauksien kehittymiseen. Mutta…….OHO! Kävikin toisin. Tulokset näyttivät, että edellämainitut säteilylähteet ovat kykeneviä vaikuttamaan ihmisen geeneihin haitallisesti. Haastattelija kysyy, mitä reaktioita tutkimus herätti. Adlkofer kertoo, että intressipiirit (raha ja valta) eivät hyväksy tällaisia tutkimustuloksia. Aluksi siis tuloksista vaiettiin, ja kun vaikeneminen ei ollut enää mahdollista, alkoi voimakas tutkimuksen kritisointi. Ja kun kritisointi ei ollut enää mahdollista, luotiin maailmanlaajuinen skandaali ja ruvettiin levittämään valheita ja painostamaan eri tahoja. Painostaminen ei kuitenkaan kaikkiin tahoihin tehonnut.

Adlkofer mainitsee, että tuohon mennessä (haastattelun ajankohtana) kolme tutkimusryhmää on vahvistanut heidän tutkimuksensa tulokset.

Tässä linkki yhteen Adlkoferin ja kumppaneiden tutkimuksesta kertovaan kuvaan:

http://www.kiirgusinfo.ee/wp-content/up ... ropped.jpg

Kuten kuvasta näkyy, Adlkoferin tutkimusryhmä havaitsi, että 24 tunnin ihmisten solujen säteilytys (in-vitro) jatkuvasignaalisella ei-pulssimaisella (huom!) säteilyllä ja SAR-arvolla 1,3 W/kg (ICNIRP/WHO suositus 2 W/kg) vastaa haittavaikutuksiltaan 1600 röntgenkuvaa rinnan alueelle. Röntgensäteily on ionisoivaa säteilyä ja aiheuttaa mm. syöpää.

Myös Adlkofer suosittelee ihmisiä olemaan varovaisia näiden sähkömagneettisten kenttien kanssa eli siis noudattamaan varovaisuusperiaatetta, erityisesti lasten tullessa kyseeseen.

Linkki Naturen vuoden 2004 juttuun tutkimuksesta:

http://www.nature.com/news/2004/041220/ ... 220-6.html

Dr. Mercola kirjoittaa sähkömagneettisten kenttien haitallisista vaikutuksista ja mainitsee myös Adlkoferin johtamasta tutkimuksesta:

https://articles.mercola.com/sites/arti ... fects.aspx

Mercola kirjoittaa, että Martin Pall:n mukaan Adlkoferin ja kumppaneiden tutkimus vähättelee huomattavasti matkapuhelinten terveyshaittoja, sillä tutkimuksessa käytettiin ei-pulssimaista jatkuvaa signaalia. Nykypäivän arkikäytössämme oleva langaton tekniikka on siis pulssimaista pommitusta.

Mercola kirjoittaa myös Pall:n havaitsemista mekanismeista, joilla EMF:t aiheuttavat vaurioita. Tähän liittyy mm. typpioksidin jatkuva lisääntynyt kasvu. CFS-potilaillahan ei onneksi ole ongelmia liiallisen typpioksidin kanssa, hehheh huono vitsi.

Mikko Ahoselta hyvä kommentti (lainattu osa kommentista) pulssimaisen ja jatkuvasignaalisen säteilytyksen eroista omassa kirjoituksessaan (http://mikkoahonen.puheenvuoro.uusisuom ... syy-kotona):

”Pulssimaisesta radiotaajuista säteilystä:

Jo 1960-luvulla tsekkoslovakialaiset tutkijat huomasivat, että jatkuvasignaalisella (continuous wave) radiotaajuisella säteilyllä voitiin rottia säteilyttää 200mW/cm2 tehoilla 30 minuuttia ilman näkyviä vaurioita. MUTTA, kun he käyttivät samaa tehoa, mutta pulssimaista säteilyä (pulse width 1 us, repetition frequency 1000 Hz), rotat kuolivat 4 minuutissa.
Marha, K., Musil, J. & Tuha, H. (1971). Electromagnetic fields and the life environment. San Francisco Press.
Marha, K. (1963). Some experimental observation of the effects of an rf electromagnetic field in vivo and in vitro, Prac. lek. 15: 238-241.

Seuraavassa tutkimuksessa osoitettiin, että pulssimainen säteily on 4,7 kertaa tehokkaampaa aikaansaan mikroaaltokaihia kuin jatkuvasignaalinen:
Creighton, M. O., Larsen, L. E., Stewart-DeHaan, P. J., Jacobi, J. H., Sanwal, M., Baskerville, J. C., Bassen, H. E., et al. (1987). In vitro studies of microwave-induced II. Comparison of damage observed for continuous wave and pulsed microwaves. Experimental Eye Research, 45(3), 357–373. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3666062


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kiinnostava blogi: radiotaajuinen säteily + homeet
PostPosted: Mon Feb 12, 2018 07:45 
Offline

Joined: Fri Apr 03, 2015 03:10
Posts: 795
Muistuttaa kovasti "Flat Earth" uskovaisten kirjoituksia ja lähteitä nuo sinun. Uskotko siihenkin?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kiinnostava blogi: radiotaajuinen säteily + homeet
PostPosted: Mon Feb 12, 2018 10:09 
Offline

Joined: Wed May 03, 2017 06:37
Posts: 120
Ei sotketa uskoa ja uskontoa tähän ketjuun. Voidaan keskustella uskonasioista kyllä muussa yhteydessä.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kiinnostava blogi: radiotaajuinen säteily + homeet
PostPosted: Tue Feb 13, 2018 04:26 
Offline

Joined: Fri Apr 03, 2015 03:10
Posts: 795
Säteilyallergia on uskonto, tarkemmin sanottuna kultti. Säteilyallergiset eivät havaitse (sellaisia) sähkökenttiä (joista väittävät oireita saavansa) (kunnolla tehdyissä) sokkoaltistuskokeissa. Case closed.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kiinnostava blogi: radiotaajuinen säteily + homeet
PostPosted: Wed Feb 14, 2018 02:36 
Offline

Joined: Wed May 03, 2017 06:37
Posts: 120
mmjan, kun otit osa-alueen sähköallergia/-yliherkkyys esille niin......

Molekyylibiologi, FT Dariusz Leszczynski on laatinut avoimen kirjeen sähköherkkyystutkimuksen päivittämiseksi. Hänellä on sanansa sanottavana tähän ”huolellisesti” suunniteltuun tutkimukseen, josta skepot tykkäävät mölytä varsinkin silloin, kun mitään vaikutuksia ei todeta. Havaintoja on kuitenkin todellisuudessa sekä suuntaan, että toiseen. Leszczynski vaatii, että provokaatiotutkimukset on korvattava molekyylitason fysiologisia muutoksia selvittävillä menetelmillä. Epäherkkien ja epäluotettavien subjektiivisten provokaatiotutkimusten jatkaminen on hänen mukaansa niukkojen resurssien ja ajan tuhlausta. Leszczynski kohdistaa kirjeensä Maailman terveysjärjestö WHO:lle, Euroopan unionille, Australian säteilyviranomaisille (ARPANSA) ja paikalliselle tutkimusorganisaatiolle (NHMRC) sekä ICNIRP-komissiolle. Nämä organisaatiot, tai niiden edustajat joko päättävät rahoituksesta tai ovat tutkimassa sähkömagneettisten kenttien vaikutuksia.

Tässä linkki tuohon blogikirjoitukseen.

https://betweenrockandhardplace.wordpre ... -research/

Kirje pdf-tiedostona:

https://betweenrockandhardplace.files.w ... -dated.pdf

Viimeisin Leszczynskin jatkopostaus EHS-tutkimukseen liittyen:

https://betweenrockandhardplace.wordpre ... n-studies/

Postauksesta löytyy siis pdf-dokumenttina lista 77 provokaatiotutkimuksesta (TABLE of 77 EHS provocation studies) sekä pdf-dokumentti BRIEF REPORT on the EHS provocation studies.

Mainittakoon, että myös erittäin hyvin tuntemamme CFS-lääkäri on kiinnostunut sähkömagneettisten kenttien terveysvaikutusten tutkimisesta ja on antanut (ei julkisesti) sellaista hypoteesiakin asiaan liittyen, jota ainakaan minä en ole muilta alan tutkijoilta tai asiantuntijoilta kuullut. Hän on myös testannut eri lääkityksiä ja hoitomenetelmiä tähän elimelliseen biologiseen sähkösaastesairauteen.

Suomestakin muuten löytyy kouluja, jossa sähkömagneettisiin kenttiin suhtaudutaan asiaankuuluvalla tavalla. Seuraavassa esittely Kiviojan kännykkävapaasta koulusta:

http://www.ylivieska.fi/koulutus_ja_opi ... apaa_koulu

Sattumoisin tulee näistä säteilyasioista mieleen tupakkateollisuuden ja heidän edustamien veijareiden metkut. Seuraavassa siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärven (oikeustieteen tohtori, varatuomari) väsäämässä dokumentissa on kerrottu Lasse Lehtisen touhuista:

http://www.erkkiaurejarvi.fi/LasseLehtinen.pdf

Pamfletista Aurejärven oma lyhyt kirjoitus:

http://www.erkkiaurejarvi.fi/pamfletti.html

Toinen julkaisu Aurejärveltä:

http://www.erkkiaurejarvi.fi/KA_03082013_s038.pdf


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kiinnostava blogi: radiotaajuinen säteily + homeet
PostPosted: Wed Feb 14, 2018 11:15 
Offline

Joined: Fri Apr 03, 2015 03:10
Posts: 795
Niinpäniin, ei saisi tehdä sokkotutkimuksia sähköallergiasta, kun ne perkeleet osoittavat kerta toisensa jälkeen, että oireita EI aiheuta sähkömagneettisten kenttien altistus, vaan USKOMUS altistuksesta. ROTFLOL.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Kiinnostava blogi: radiotaajuinen säteily + homeet
PostPosted: Wed Feb 14, 2018 01:17 
Offline

Joined: Wed May 03, 2017 06:37
Posts: 120
Kirjoittelet jälleen omiasi. Kurkkasitko: TABLE of 77 EHS provocation studies.

Havaintoja on suuntaan ja toiseen. Mutu-provokaatiokokeet eivät ole missään mielessä suuntaan eikä toiseen luotettavaa ja kovaa tiedettä, vaikka äärimmäisen herkät pystyvätkin 100-0 aistimaan lähes välittömästi oireita aiheuttavat kentät.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 52 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group