Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Tue Sep 25, 2018 05:09

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Ihminen on hedelmänsyöjä
PostPosted: Tue Aug 28, 2018 04:26 
Offline

Joined: Thu Jun 10, 2010 04:55
Posts: 137
Ihminen on Hedelmänsyöjä

-ihmisellä ei ole torahampaita tai teräviä kynsiä tai vaadittavaa nopeutta/ketteryyttä saada kiinni ja syödä yhtäkään villieläintä ilman apuvälineitä(ansoja/aseita). Minkään eläimen syöminen turkkeineen päivineen raakana ei myöskään onnistu meiltä. vaaditaan eläimen suolistaminen, filerointi sekä kuumennus ennenkuin eläin alkaa olla syötävässä kunnossa. Tällöinkään liha ei tosin maistu miltään joten se on maustettava reilulla kädellä ennen nauttimista.

-ihmisen ruoansulatusjärjestelmä on lähes identtinen muiden planeettamme kädellisten kanssa, joiden ruokavalio koostuu pääasiassa hedelmistä ja kasviksista.


-Ihminen on luonnostaan perso makealle ja hedelmien värikkäät ulkomuodot ovat meille houkuttavia. Kypsä pullea hedelmä saa veden herähtämään kielellemme. Aiheuttaako kuollut jäniksen raato saman? Silmämme kykenevät näkemään laajan värien kirjon verrattuna muihin eläimiin, koska on meille tärkeää erottaa eri lajiset kypsät hedelmät raaoista.

-Apinat(eli ihmiset) ja hedelmäpuut elävät luonnollisessa symbioosissa. Me syömme hedelmät puusta ja kun ulostamme (maakuoppaan entisaikoina) hedelmissä olevat siemenet pääsevät näin levittäytymään ympäristöön. Myös Kiipeilytaitomme puhuu tämän symbioosin puolesta. Näppärät sormemme ovat kuin tehty hedelmien kuorimiseen ja kulmahampaamme ne torahampaan tapaiset joita jotkut jaksavat väittää jäänteeksi lihansyöntihstoriastamme on tarkoitettu kovempien hedelmänkuorien/pähkinöiden rikkomiseen.


-Kaikkien tuntema moderni ruokaympyrä on täysi vitsi ja itseasiassa täynnä ihmiselle haitallisia ruokia. Kaikki muut eläinlajit syövät yksinkertaisesti ja vain muutamaa ruokalajia jotka soveltuvat täydellisesti heidän fysiologiaan ja ruoansulatukseen. Miksi ihminen olisi tässä poikkeus? Toki pystymme sopeutumaan ja pysymään elossa syömällä ties mitä muuta kuin hedelmiä, mutta se ei tarkoita, että sellainen ruokavalio olisi meille optimaalinen. Vain sen takia, että pystymme syömään monipuolisesti, ei tarkoita että meidän tulisi syödä niin monipuolisesti. Villieläimillä ei esiinny paljoa kroonisia sairauksia, kun taas joka toinen ihminen sairastaa nykyään syövän, puhumattakaan muista kroonisista sairauksista.

-Ruoan kuumentaminen tuhoaa ruoasta elinvoiman ja entsyymit sekä muuntaa sen kemiallista koostumusta. mikään muu eläinlaji maapallolla ei kuumenna ruokaansa.


-Monet ihmiset ympäri maailman ovat parantuneet kroonisista sairauksistaan syövästä lähtien vaihtamalla ruokavalionsa meille optimaaliseen elävään käsittelemättömään raakaravintoon (hedelmät, marjat, kasvikset). Tämä ON ratkaisu nykyihmisen krooniseen kärsimykseen.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ihminen on hedelmänsyöjä
PostPosted: Tue Aug 28, 2018 08:48 
Offline

Joined: Sat Nov 09, 2013 02:31
Posts: 503
Perustelusi ontuu monin paikoin.

Ja erityisesti tällä palstalla monilla on ruokavalio, jota he eivät voi muuttaa. Vaikka terveenä olinkin vegaani, jos minä nyt ryhtyisin syömään esittämäsi ruokavaliota, olisin leikkauspöydällä muutamassa viikossa ja jos sen jälkeen jatkaisin tuota ruokavaliotasi, kuolisin syöpään tai anemiaan lähi vuosina. Suurin osa kasviksista aiheuttaa minulle suolistoon solukuolemaa. Saan niistä vakavan tulehduksen ja kuumeen. Kiitos ei!

Kroonisen väsymysoireyhtymän oireisiin kuuluu useilla vaikeita maha-suolikanavan oireita, joita terveille ihmisille sopivat normaalisti hyvinä pidetyt ruoka-aineet pahentavat.

Toisaalta, jos tunnet olosi terveemmäksi tuolla ruokavaliollasi, niin pysy ihmeessä dietilläsi. Tämä palsta tarjoaa kuitenkin muitakin vaihtoehtoja, joista moni löytää apua oireisiinsa.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ihminen on hedelmänsyöjä
PostPosted: Sun Sep 02, 2018 03:25 
Offline

Joined: Fri Apr 03, 2015 03:10
Posts: 814
Ihminen on sekaravinnon syöjä, siis myös LIHANSYÖJÄ, vaikka tämä kaikkia vegaaneja vituttaakin. B12 vitamiini on välttämätön ihmiselle ja sitä ei voi kasvissyönnillä saada. Vain lihasta. Case closed.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group