Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Fri Jan 18, 2019 04:56

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cowdenin protokolla
PostPosted: Wed Sep 23, 2015 04:17 
Offline

Joined: Mon Jul 23, 2012 07:12
Posts: 104
Hei, yritin hakea viestiketjuista otsikon mukaisia tietoja, siinä kuitenkin onnistumatta.

Minulle suositeltiin tätä kokeiltavaksi kuukauden ajan, tuhottoman kallis hoito, mutta mietin vielä. Lääkärini mukaan minulla on ilmeisesti jatkuva infektio päällä.

Kokeilin kuukauden l-glutamiinia, lakritsijuurta, immoplusta, guttae pepsin ja mitä kaikkea se pitikään sisällään. Vatsani ei kestänyt niitä joten lopetin kaikki mahdolliset tuotteet vähäksi aikaa.

Onko kenelläkään tuota protokollasta kokemusta? mitä tulisi ottaa huomioon?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cowdenin protokolla
PostPosted: Thu Sep 24, 2015 09:44 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
Minusta tuolla protokollalla on liikaa erilaisia yrttivalmisteita. On borrelioosiprotokollia, joissa on paljon vähemmän (esim. 3-5 yrttiä), tuntuu että nuo ovat ottaneet mukaan varmuuden vuoksi kaiken.

Jos vatsasi ei sietänyt noitakaan, ja tuossa on kuitenkin lakritsi ja glutamiini, jotka suorastaan hellivät vatsaa, tuntuu kaukaa haetulta että se sietäisi tuota valtavaa yrttimäärää.

Hansuhan tällä hetkellä käyttää eteerisiä öljyjä ulkoisesti infektiohoitona ja on kokenut sen hyödylliseksi, tästä puhutaan Muut sairaudet -alueen borrelioosiketjussa.

_________________
CFS 8/2000, LDN 3/2007, panhypopit 11/2011, hypoglykemia, gastropareesi. Pirasetaami, nimodipiini, Medrol, T3/T4, EST/PROG, staph vax, koukkumadot, Q10, ALA, bromelaiini, I3C, GTF, D/E/K2, Mg, Zn, M-B12, MTHF... Blogi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Cowdenin protokolla_testi takana
PostPosted: Sat Oct 31, 2015 06:12 
Offline

Joined: Mon Jul 23, 2012 07:12
Posts: 104
Nyt on lähes kuukausi takana Gowdenin protokollan mukaista yrttihoitoa, tähän se jääkin kun rahaa ei jatkoon ole.

Ensimmäisen viikon jälkeen huomasin piristyväni, aivosumu ei ollut niin "sakeaa" kuin aiemmin, takapakkia tuli pari kertaa mutta ei niin vahvoja tuntemuksia.
Toisen viikon aikana usein kipuilevat polvet/sääret/jalkaterät kipuilivat edelleen mutta ei niin paljon että olisin tarvinnut särkylääkkeitä yötä vasten. Päiväunet jäivät toisen viikon aikana pois, toki lepäilin kuten ennenkin, mutta ei tietoakaan nukkumisesta :)

Loppuaikana en ole huomannut suurempia muutoksia, siis parempaan suuntaan. Viimeisellä viikolla olen ollut n. joka toinen päivä huonovointinen, lepäillyt enemmän, päänsärky ja kurkkukipu päivittäistä. Toki tiedän että isompi työmäärä on aiheuttanut sen että takapakkia tuli. Täissä kun on ollut kiirettä, vähän pitempiä päiviä olen joutunut tekemään, mutta en kuitenkaan to-pe, vaan ne ovat edelleen olleet vapaapäiviä, toki palkattomia :( Osa-sairauspäivärahakausi loppui pari viikkoa sitten, kuntoutustuki hakemus on edelleen vetämässä, hakemus, johon päätös luvattiin 3 kk kuluessa mutta johon nyt on mennyt 5 kk. Tästä olen soittanut joka viikko vakuutusyhtiöön, on luvattu joka kerta kiirehtiä päätöstä, mitään ei kuitenkaan ole tapahtunut.

Maanantaina alkaa sitten 100 % työ, tiedän etten siihen kykene ja haen sairauslomaa heti kun siltä tuntuu, todennäköisesti toisen viikon alusta :cry:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group