Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Tue Feb 19, 2019 04:49

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: CFS-verkko muuttaa taas, lue tämä!
PostPosted: Thu Oct 25, 2012 01:09 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
CFS-verkko on vuosien varrella joutunut muuttamaan useita kertoja. Nyt sivusto on ollut useita vuosia hostattuna italialaisen kaverini kavereiden Internet-hostausfirmassa. Sijainnilla on ollut omat etunsa (esim. jos joku lääkäri tms keksisi tulleensa kunnianloukkauksen uhriksi sivustolla, siinähän uhkailisi oikeusjutuilla, kun sivusto sijaitsee fyysisesti Italiassa ja ylläpitäjä Hollannissa...) plus se on ollut minulle ilmaista.

Nyt kuitenkin tämä ilmaispalvelu lakkaa ja joudun siirtämään sivuston suomalaiselle palveluntarjoajalle ja maksamaan sen hostauksesta. Siirto tapahtuu luultavasti tänä viikonloppuna. Hyvänä puolena on, että sivuston pitäisi toimia paremmin ja jos jotain menee rikki, maksavana asiakkaana on paremmat mahdollisuudet valittaa.

Mitä siirto sitten tarkoittaa teille?

- CFS-verkko voi olla toimimattomissa tänä viikonloppuna ja/tai ensi viikolla. (Jos siirto tapahtuu jostain syystä vasta ensi viikon viikonloppuna, niin toimimattomuus viivästyy viikolla.) Joillain käyttäjillä sivusto voi tämän katkoksen jälkeen toimia samaan aikaan kun toisella vielä ei, riippuu mm. siitä mitä palveluntarjoajaa käyttää. Katkojen pitäisi kestää max 48 tuntia, toivottavasti paljon vähemmän.

- Foorumin sähköpostitoiminto (eli ilmoitukset uusista (yksityis)viesteistä sähköpostiin) saattaa olla pois käytöstä pidempään kuin itse foorumi. On myös mahdollista, että kun se tulee käyttöön, niin saat kasan sähköposteja yhdellä kertaa.

- Viime siirron yhteydessä foorumille siirron aikana kirjoitettuja viestejä katosi selittämättömästi ja vielä niin hämärästi, että osa ilmestyi takaisin samalla kun osa katosi. Nyt ei toivottavasti käy niin, mutta jos siis kirjoitat nyt lähiaikoina pitkiä viestejä, suosittelen ottamaan ne talteen tekstitiedostoon, jos jotain kuitenkin käy.

- Jos olet tallentanut foorumin salasanasi selaimeesi etkä muista sitä enää itse, ota yhteyttä minuun, maija@writeme.com. Näin ei saisi tehdä (koska selain voi kadottaa sen muutenkin), mutta jotkut kuitenkin tekevät ja aiempien siirtojen yhteydessä jotkut ovat huomanneet, etteivät muista enää salasanaansa. Jos onnistut hukkaamaan sähköpostiosoitteeni ja foorumi on rikki, löydät osoitteeni Googlella.

- Jos tarvitset katkon aikana akuutisti jotain CFS-verkon tietoja, ne pitäisi (aivan uusimpia foorumiketjuja, yksityisviestejäsi sekä Vapaa keskustelu -aluetta lukuunottamatta) löytyä Googlen välimuistista. Pääset siihen käsiksi Google-hausta kirjoittamalla sivun osoitteen eteen sanan cache:, esim cache:http://cfs.gehennom.org

- Kaikki sivuston toiminta pitäisi palata täysin ennalleen, esimerkiksi kaikkien CFS-verkkoon osoittavien linkkien. Eli jos käyttökatkos on suunnitelmien mukaan lyhyt etkä vieraile foorumilla sinä aikana, sinun ei pitäisi huomata mitään eroa.

- Aina on kuitenkin mahdollista, että tapahtuu jokin mystinen ongelma, et vaikkapa pääse enää kirjautumaan sisään vaikka salasanasi on oikein, ä- ja ö-kirjaimet näkyvät väärin tai muuta vastaavaa. Minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla, luen niitä päivisin lähes jatkuvasti. Voit toki raportoida tähänkin ketjuun, jos foorumi toimii, mutta on jokin muu omituinen ongelma.

_________________
CFS 8/2000, LDN 3/2007, panhypopit 11/2011, hypoglykemia, gastropareesi. Pirasetaami, nimodipiini, Medrol, T3/T4, EST/PROG, staph vax, koukkumadot, Q10, ALA, bromelaiini, I3C, GTF, D/E/K2, Mg, Zn, M-B12, MTHF... Blogi


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: fighting23 and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group