Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Thu Mar 21, 2019 09:43

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: CFS-verkko täyttää kahdeksan
PostPosted: Mon May 12, 2014 12:58 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
Nyt on kahdeksan vuotta yhteistä taivalta takana. Jotkut foorumilaiset ovat olleet mukana alusta asti, kuten Jonttu ja just me, joihin molempiin tutustuin jo ennen saitin perustamista (olin pitänyt englanninkielistä CFS-sivua jo muutaman vuoden, vaikka virallisen diagnoosin sain vasta loppuvuodesta.

Aluksi koko sivuston tarkoitus oli olla vain aivan muutaman sivun kokoinen - enemmän sivu kuin sivusto. Pian kuitenkin innostuin luomaan monenlaista sisältöä, kuten listan lääkehoidoista, jonka piti alun perin olla tulostettava esite, mutta se paisuikin kirjaksi asti, ensin omakustanteena (2007 suomeksi ja 2008 englanniksi) ja lopulta oikealle kustantamollekin (2010).

Sivuille on lisätty Meerin tarina, kiitos hänelle tarinansa kertomisesta!

http://cfs.gehennom.org/?meeri

Myös paria muuta sivua on päivitetty. Yritän saada lähiaikoina päivitettyä pahasti ajan hampaan nakertaman linkkisivun sekä Sanaston, joka sekään ei ole pysynyt mukana terveysmaailman uusimmissa pyörteissä. Toivottavasti myös Videot ja Itsehoito joskus lähikuukausina. Myös yksi uusi sivu on suunnitteilla (tai montakin, mutta yksi kerrallaan).

Kun nyt on kansainvälinen CFS-päivä, mikä olisikaan parempi syy jakaa esimerkiksi CFS-verkon Tarinat-osion tarinoita vaikkapa sosiaalisessa mediassa. Itse olen eilisestä lähtien postaillut niitä kahdella eri Twitter-tunnuksellani. (Osa tarinoista on käännetty myös englanniksi ja löytyy omilta kotisivuiltani http://www.fiikus.net/?cfs)

_________________
CFS 8/2000, LDN 3/2007, panhypopit 11/2011, hypoglykemia, gastropareesi. Pirasetaami, nimodipiini, Medrol, T3/T4, EST/PROG, staph vax, koukkumadot, Q10, ALA, bromelaiini, I3C, GTF, D/E/K2, Mg, Zn, M-B12, MTHF... Blogi


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group