Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Mon May 20, 2019 12:43

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Forumin ja Maijan taloullinen tuki?
PostPosted: Tue Jan 03, 2017 12:59 
Offline

Joined: Fri Apr 03, 2015 03:10
Posts: 817
Tuli tuossa mieleeni, että onko olemassa tai suunnitteilla keinoja, joilla voisimme tukea foorumia ja Maijaa taloudellisesti?

Suomen laki kieltää yksityishenkilön suorittaman rahankeräämisen, mutta Maija ei ole käsittääkseni Suomen lakien alainen vaan Hollannin, koska asuu siellä vakituisesti. En tiedä, mitä Hollannin laki sanoo rahan keräämisestä. Suomen lain mukaan ei ole kuitenkaan kiellettyä laittaa esim. PayPal-donate nappia, kertoa tilinumeroa tai Bitcoin-osoitettaan julkisesti (Itse asiassa Bitcoinilla lahjoituksia saa jopa pyytää, koska Bitcoin ei ole Suomen pankin mukaan rahaa vaan tavara ja tavaraa saa ruinata avoimesti niin paljon kuin haluaa). PayPal on kätevä ja helppo, Bitcoin taas takuuvarmasti laillista vaikka miten asiaa vääntäisi.

Eihän siitä varmaan mitään rahasampoa tule, mutta olisihan se kiva joskus pistää joku kolikko Maijalle hyvästä työstä ja foorumin ylläpidosta jne. yms. kuluihin.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forumin ja Maijan taloullinen tuki?
PostPosted: Tue Jan 03, 2017 06:05 
Offline

Joined: Sat Nov 09, 2013 02:31
Posts: 559
Suomen laki mahdollistaa rahan lahjoittamisen yksityiselle henkilölle, jos se tapahtuu itse kunkin lahjoittajan omasta aloitteesta. Jos kyseessä on tavaralahjoitus, on keräyskin laillista. Jos Maija asuisi Suomessa, voisivat samalla paikkakunnalla asuvat lahjoittaa hänelle rahaa naapuriapuna. Tai jos joku täällä Suomessa ostaisi hänelle jonkin tarve-esineen tai laitteen, jonka hän muutenkin olisi ostamassa itselleen, voisi Maija säästää rahansa vaikkapa muuhun käyttöön tuon laitteen sijasta, esim. lääkkeisiin tms.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forumin ja Maijan taloullinen tuki?
PostPosted: Mon Jan 23, 2017 04:35 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
En vastannut tähän aluksi, kun odottelin yhtä asiaa, jonka piti sujua päivässä parissa, mutta ei se sitten sujunut. Kiitän kovasti ajatuksesta. Jos haluatte tukea minua, niin yksi hyvä tapa on tilata lisäravinteita HealthMonthly-webbikaupasta. Siellä on melko laaja valikoima (merkkejä joita olen itse käyttänyt jo pidempään kuten Swanson), edulliset hinnat ja ilmaiset postikulut Suomeen. Toimitus kestää yleensä pari viikkoa. Suosittelisin kauppaa ehdottomasti muutenkin, mutta jos tilaatte tämän linkin kautta (toivottavasti toimii) http://track.webgains.com/click.html?wg ... kref=maija niin saan osan tilauksen kokonaisarvosta itselleni ilman, että maksatte yhtään ylimääräistä.

Minulta voi myös tilata kirjoja (terveyskirjat ja romaanit) suoraan, jolloin saan niistä paljon enemmän rahaa kuin kustantajan kautta tilattuna ja voin myydä ne myös hieman halvemmalla. Esim. romaaneitani voi antaa lahjaksi, jos ei itse kiinnosta tai jaksa lukea.

Minulle saa myös lahjoittaa Emmi Itärannan kirjan Kudottujen kujien kaupunki, uutena tai käytettynä. :->

En ole perehtynyt Hollannin rahankeräyslakiin, joten näillä mennään nyt.

_________________
CFS 8/2000, LDN 3/2007, panhypopit 11/2011, hypoglykemia, gastropareesi. Pirasetaami, nimodipiini, Medrol, T3/T4, EST/PROG, staph vax, koukkumadot, Q10, ALA, bromelaiini, I3C, GTF, D/E/K2, Mg, Zn, M-B12, MTHF... Blogi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forumin ja Maijan taloullinen tuki?
PostPosted: Mon Jan 23, 2017 06:35 
Offline

Joined: Sat Aug 03, 2013 02:44
Posts: 50
Ehdotan sellaista, että suoraan Maijalta voisi ostaa kirjan, jonka hinta on esim 40 euroa, hintaan 100 euroa, jos haluaa avustaa 60 eurolla.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: aprilfalse98, fighting23 and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group