Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Thu Mar 21, 2019 09:43

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Kenny De Meirleir oikeuteen CFS-hoidoista
PostPosted: Thu Oct 05, 2017 12:12 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
Eli jos joku ei tunne professori De Meirleiriä, hän on kenties Euroopan tunnetuin CFS-lääkäri (moni potilas puhuu vain KDM:stä, koska kaikki tietävät nimen), joka on hoitanut aika kiistanalaisilla menetelmillä, mm. Gc-MAF, viruslääkkeitä, kokeellisia laboratoriokokeita jne. Hänen luokseen on mennyt potilaita monista maista.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171004_03113718

Oikeusjuttu siis koskee sitä, että hän on määrännyt kokeellisia, ei-Belgiassa hyväksyttyjä lääkkeitä - ja hyötynyt siitä itse rahallisesti, koska hänen vaimonsa on pyörittänyt firmaa, josta lääkkeet tilataan. Oletan, että kyseessä on Nexavir/Kutapressin/4ME, joka ei CFS-piireissä ole mitenkään kiistanalainen, sitä esim. Jenkeissä käytettiin 90-luvulla paljon (Jenkeissä oli ainakin ennen ihan normaali reseptilääke), Cheney sun muut. Eräs suomalainen ystävä tilasi sitä Suomeen ja hyötyi siitä. Tietysti CFS-piireissä vakiintunut on hyvin eri asia kuin yleisesti vakiintunut hoito.

Sinänsä tuntuu hurjalta, että Belgiassa joku joutuu oikeuden eteen liian kokeellisista hoidoista. Itsehän olen käynyt Belgiassa Thierry Hertoghen klinikalla, ja siellä määrättiin lääkkeitä todella villisti ja hyvin avoimesti - Hertoghe on kirjoittanut aiheesta useita kirjoja, ja klinikalta saa kaikesta yksityiskohtaiset kirjalliset potilasohjeet, joissa myös epätavallisemmat hoitokäytännöt kuvataan, tyyliin levitä tippa testosteronia klitorikseen ennen seksiä tai laita kasvuhormonikynään kasvuhormonin sekaan insuliinia ja MSH:ta. Hertoghe on myös puolustanut julkisesti muissa maissa ongelmiin joutuneita lääkäreitä, mm. joku brittilääkäri, joka joutui ongelmiin hydrokortisonin määräämisestä teini-ikäiselle CFS-potilaalle, tms. Heitä ei ole missään vaiheessa tuntunut pelottavan paikalliset Valvirat pätkän vertaa.

_________________
CFS 8/2000, LDN 3/2007, panhypopit 11/2011, hypoglykemia, gastropareesi. Pirasetaami, nimodipiini, Medrol, T3/T4, EST/PROG, staph vax, koukkumadot, Q10, ALA, bromelaiini, I3C, GTF, D/E/K2, Mg, Zn, M-B12, MTHF... Blogi


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: m6ec77c and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group