Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Sun Feb 17, 2019 09:41

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Simmaronin uutisia
PostPosted: Fri Sep 30, 2016 04:01 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
Simmaron-tutkimuskeskukselta ja muiltakin tutkijoilta tuli varsin mielenkiintoinen uutispläjäys Health Risingiä ylläpitävän Cortin kirjoittamana. Simmaronhan sijaitsee Incline Villagessa Nevadassa, jossa oli yksi 80-luvun CFS-epidemioita. Mukana mm. legendaarinen Dan Peterson.

http://simmaronresearch.com/2016/09/sim ... ch-update/

Muutama jutussa mainituista asioista:

CDC:n CFS/ME-ryhmän puheenjohtaja Elizabeth Unger vieraili tapahtumassa. Tätä pidettiin merkittävänä, koska välit CDC:hen ovat perinteisesti olleet huonot.

Ensimmäinen artikkeli valtavasta CFS/ME-tutkimuksesta julkaistaan pian. Tutkimus jatkuu vielä useita vuosia, se sai juuri jatkorahoituksen. Siitä tulee selvästi suurin CFS/ME-tutkimus tähän mennessä, bye bye PACE.

Tutkimuksessa ei ole havaittu paikkakohtaisia eroja CFS/ME-potilaiden välillä, esim. oireet. Mutta tutkimuksen kaikki paikat ovat kai Yhdysvalloissa? Suomalais- ja amerikkalaispotilaiden välillä on isoja eroja. Esim. Byron Hyden mukaan kuume on ME:ssä "poikkeuksellista", Suomessa taas tavanomaista...

Konstance Knox tutkii, onko CFS/ME-potilailla borreliaa tai punkin levittämiä viruksia (Powassan, dengue ja Länsi-Niilin virus). Näitä viruksia ei esiinny Suomessa tai Suomen lähellä, mutta Powassan on ilmeisesti sukua puutiaisaivokuumeelle.

Hornigin ja Hansonin mikrobiomilöydöksiä on täällä käsitelty jo omissa ketjuissaan sekä IIME-raportissani. Tässä jutussa keskitytään erityisesti matalaan butyraattiin. Juuri kukaan CFS-verkosta ei ole tainnut kokeilla butyraattia. Itselleni se ei sopinut, aiheutti refluksia ja pahensi kilpirauhasen vajaatoiminnan oireita, kenties sotkemalla lääkkeiden enterohepaattisen kierron.

Vaikeasti sairaat potilaat kuten Whitney Dafoe ovat biokemiallisesti niin erilaisia kuin vähemmän sairaat, että he voivat "sotkea" omics-tutkimuksia.

_________________
CFS 8/2000, LDN 3/2007, panhypopit 11/2011, hypoglykemia, gastropareesi. Pirasetaami, nimodipiini, Medrol, T3/T4, EST/PROG, staph vax, koukkumadot, Q10, ALA, bromelaiini, I3C, GTF, D/E/K2, Mg, Zn, M-B12, MTHF... Blogi


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group