Krooninen väsymysoireyhtymä

Keskustelua kroonisesta väsymysoireyhtymästä ja siihen liittyvistä aiheista
It is currently Tue May 21, 2019 06:38

All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: CFS-verkko muuttaa ~1.9.
PostPosted: Sat Aug 30, 2008 01:05 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
CFS-verkon palvelinta tällä hetkellä ylläpitävä henkilö muuttaa pois Teekkarikylän nopeiden linjojen päästä. Onneksi eräs ystäväni on lupautunut hostaamaan CFS-verkkoa, joten ihmeempiä ongelmia tästä ei seuraa. Sivusto muuttaa uudelle koneelle todennäköisesti su-ma-yönä.

Teille tämä muutto ei toivottavasti tule juurikaan näkymään. Sivuston osoite siis ei muutu, mutta voi mennä aikansa, ennen kuin osoite päivittyy osoittamaan uuteen sijaintiin, ja se vaihtelee eri Internet-palveluntarjoajien kohdalla. Eli joillain tämä sivusto foorumeineen voi toimia ihan hyvin jo maanantaiaamuna kun heräätte, mutta huonolla tuurilla joillain käyttäjillä se saattaa toimia vasta maanantai-iltana tai ehkä vasta tiistaiaamuna (olettaen, että siirto tapahtuu huomenna illalla). Älkää siis hätäilkö jos tulee virheilmoitus, vaan kokeilkaa myöhemmin uudestaan. _Todennäköisesti_ katkoja ei pitäisi tulla. Sivusto saattaa myös alkuun näkyä jollain oudolla osoitteella (eli jos kirjoitatte http://cfs.gehennom.org niin se menee tälle sivustolle, mutta osoitepalkissa näkyy jokin muu osoite), mutta se on vain väliaikainen juttu - ei siis kannata esimerkiksi lisätä tätä osoitetta selaimen kirjanmerkkeihin.

Jos hyvin käy niin muutosta voi olla se etu, että foorumin sähköpostisysteemi saadaan ehkä vihdoin toimimaan. Eli ei tule niitä mystisiä virheilmoituksia kun postaatte ja saatte sähköpostia uusista viesteistä, jos olette ruksineet sen ruudun. Katsotaan onnistuisiko.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 30, 2008 03:28 
Offline

Joined: Fri Jan 25, 2008 04:40
Posts: 1780
Hyvä, Maija, kiitos kun olet innolla järkkäämässä kaikkea. Toimintaa näkyy, vaikka ketjut ovat aika hiljaisia nyt. Voi olla syksyn alku syynä, itsekullakin on kiireitä.

Kiitokset CFS-verkon ylläpitäjille, teidän työ on hiljaista toimimista taka-alalla mutta on meille kaikille tuiki tärkeää.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 12, 2009 11:59 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
CFS-verkko ja LDN-verkko ovat saamani käsityksen mukaan jälleen muuttamassa lähiaikoina. Eli varmaan voi olla taas hetkellistä toimimattomuutta tai sivujen osoite voi näkyä vähän aikaa ihan kummallisena jne. Kannattaa varmistaa, että tiedätte CFS-verkon salasananne eikä se ole vain selaimen muistissa, koska selaimenne ei välttämättä tajua, että sivusto on sama, jos sen osoite väliaikaisesti muuttuu. Foorumin ulkoasu saattaa myös hieman muuttua, en ole tästä varma. Jos salasana unohtuu tai on joitain muita ihmeellisiä ongelmia, niin minun sähköpostiosoitteeni löytyy profiilistani ja tuolta "Tietoja sivuista" -kohdasta sivun alareunasta.

Ylläpitäjä lupaili, että muuton jälkeen yrittää saada korjailtua nykyisiä ongelmia, mm. LDN-verkon rekisteröityminen ja CFS-verkon foorumin navigointipalkista puuttuva Fibromyalgia-osuus. Saa nyt nähdä. Jos nuo saisi joskus korjattua, niin alkaisin kyllä pyytää korjaamaan noita foorumin virheilmoituksia, mutta en ole ihan hirveän optimistinen.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 06, 2009 07:32 
Offline

Joined: Thu May 11, 2006 08:54
Posts: 6152
Location: Amsterdam, Hollanti
Em. muutto ei ole vieläkään tapahtunut, mutta kuulemma tapahtuu tämän viikon sunnuntaina tai sitä seuraavana sunnuntaina. Foorumit joudutaan varmaan väliaikaisesti sulkemaan (tai niin, ettei viestejä voi kirjoittaa), mutta tämä ei toivottavasti kestä kuin enintääntunteja. Ja tosiaan pahimmillaan CFS-verkkoon ei välttämättä pääse noin vuorokauteen, jos teidän IKnternet-palveluntarjoajanne tietokoneille ei ole vielä päivittynyt palvelun uusi osoite.

Foorumin ulkoasu varmaan tosiaan muuttuu, koska phpBB eli tämä foorumiohjelmisto päivitetään kolmosversioon. Muut edellisten viestien jutut pätevät edelleen.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group